Veşti bune pentru fanii Game of Thrones. S-au încheiat filmările pentru producţia „House of the Dragon”

  • Filmările pentru „House of the Dragon”, bazată pe cartea autorului George R.R. Martin, „Fire & Blood”, s-au încheiat.
  • Mult aşteptata premieră va apărea în decursul anului, pe HBO Max.
531 afișări
Imaginea articolului Veşti bune pentru fanii Game of Thrones. S-au încheiat filmările pentru producţia „House of the Dragon”

Captură video HBO Max/YouTube

Autorul George R.R. Martin, al cărui volum „A Song of Ice and Fire” a inspirat seria HBO „Game of Thrones”, anunţă că filmările pentru „House of the Dragon” s-au încheiat în mod oficial. Totodată, scriitorul se declară mulţumit de ecranizare, după ce a vizionat câteva episoade din noul sezon. 
 
„Veşti minunate de la Londra. Am fost informat că filmările s-au încheiat”, a scris Martin, pe blogul său. „Da, toate cele zece episoade. Am văzut o parte dintre ele şi îmi plac!”, spune talentatul scriitor. 
 
Totuşi, munca nu s-a încheiat încă. Abia acum urmează introducerea efectelor speciale, culori şi alte elemente de tehnică vizuală. Martin spune că dialogurile între actori, modul în care joacă, totul este fenomenal şi foarte bine realizat.
 
„House of the Dragon” spune povestea războului civil în familia Targaryen, care a avut loc la circa 300 de ani înainte de evenimentele din „Game of Thrones”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici