VH2 şi Magnolia deschid concertul Roxette din Bucureşti

Trupele VH2 şi Magnolia deschid concertul pe care duoul Roxette îl va susţine pe 30 mai la Zone Arena din Bucureşti, show-ul fiind inclus într-un nou turneu mondial programat pentru 2011, informează organizatorii, Emagic.

17 afișări

VH2 este un "supergrup" care include câteva dintre cele mai apreciate nume ale muzicii româneşti din ultimii 25 de ani. VH2 a fost înfiinţat de Gabriel Cotabiţă şi Mihai Pocorschi, alături de cei doi aflându-se în componenţa actuală Cătălin Tuţă Popescu - keyboards, backround vocals, Răzvan "Lapi" Lupu - tobe, backround vocals, Vladimir Pocorschi - lead guitar, backround vocals, Eugen'"Soe" Sonia - bass, Catalin "Ţeava" Căţoiu - percuţie. Primul single al trupei, "Trece vremea", extrem de bine primit de public, a precedat apariţia albumului de debut VH2 "Greatest Hits". Materialul a fost reeditat un an mai târziu, sub numele "Daca n-ai iubi", incluzând, alături de single-ul omonim, piese precum "Fiecare zi fără tine", "Mai stai", "Nu-mi mai pasă". Luna aceasta, pe 18 mai, VH2 va lansa un nou material discografic, ce va purta numele "2-VH2", cele mai noi piese incluse pe acest album putând fi ascultate de fanii trupei şi în cadrul concertului ce va preceda show-ul Roxette din 30 mai.

O prezenţă mai nouă pe scena muzicala autohtonă, Magnolia este proiectul "de suflet" al Ralucăi Leahu, cunoscută atât pentru activitatea sa muzicală, cât şi ca DJ şi prezentator de radio şi TV. Alături de Dan Leahu - chitara şi synth, Radu Anghel, la bass, şi Bogdan Moroşanu, la tobe, Magnolia manipulează sunetele şi pendulează între stiluri, rezultatul fiind un sound fresh, reconfortant şi îmbietor Astfel, stilul retro predomină, dar muzica disco este doar un teren de joacă pentru influenţele electro, pop, soul şi chiar rock. La sfârşitul anului trecut, Magnolia a cântat în deschiderea concertului pe care I Blame Coco, trupa fiicei lui Sting, l-a susţinut în Bucureşti, lansând la scurt timp după şi single-ul de debut, "Music".

Biletele pentru concertul trupei Roxette pot fi achiziţionate online, de pe site-ul www.myticket.ro, în mai multe categorii de preţ: Golden VIP (cu loc, în faţa scenei) - 350 de lei, Tribuna VIP (cu loc, în tribună) - 250 de lei, Gazon A (în picioare) - 120 de lei. Biletele pot fi găsite şi în reţeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Magazinul Muzica, Librăria Mihai Eminescu şi The Ark.

Cu o carieră de aproape 25 de ani, 75 de milioane de albume vândute în întreaga lume şi peste 30 de hituri, Roxette revine în 2011 cu un nou album şi un nou turneu internaţional. Show-ul de la Bucureşti este inclus într-un nou turneu mondial programat pentru 2011, al zecelea din cariera trupei ce s-a reunit anul trecut, după aproape opt ani de pauză.

Formată la începutul anilor '80, Roxette a devenit rapid una dintre cele mai iubite trupe pop, iar piese precum "The Look", "Dressed for Success", "Listen to Your Heart", "Dangerous", "It Must Have Been Love", "Joyride" şi "Milk and Toast and Honey" au făcut înconjurul lumii, fiind considerate în prezent adevărate "evergreen-uri".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici