Când se va lansa God of War Ragnarök?

God of War Ragnarök este un joc de acţiune şi aventură dezvoltat de Santa Monica Studio ce va fi lansat de Sony Interactive Entertainment ce va fi lansat în întreaga lume pe 9 noiembrie 2022, pentru consolele PlayStation 4 şi PlayStation 5.

2156 afișări
Imaginea articolului Când se va lansa God of War Ragnarök?

SONY/PlayStation

God of War Ragnarök va continua povestea jocului God of War lansat în 2018, bazată pe mitologia nordică.

La fel ca jocul anterior, God of War Ragnarök va fi plasat în Scandinavia. cu zeul răzbunător Kratos .şi fiul său  Atreus (Loki), aflat la vârsta adolescenţei. Jocul va fi finalul unei saga nordice şi va  acoperi Ragnarök , o serie de evenimente care duc la sfârşitul lumii şi moartea unor zei nordici, o adevarată apocalipsă scandinavă declanşată de uciderea zeului Baldur de către Kratos şi Loki.

Aşa cum a fost dezvăluit în trailerul din septembrie 2021, jocul promite bătălii epice şi sângeroase cu Thor, zeul tunetelor, şi Freya, zeiţa magiei, Fenrir, lupul fioros despre care se prevesteşte că îl va ucide pe Odin, regele panteonului nordic  dar şi interacţiuni cu Tyr, zeul nordic al războului, Jörmungandr, şarpele gigantic ce îl va înfrunta pe Thor,  Mimir, zeului decapitat al cunoaşterii, şi Angrboda, gigantica de gheaţă deghizată prin magie într-o fată, care conform mitologiei scandinave, este iubita lui Loki. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici