Zilele „Iarmarocului de Sfantul Ilie”, pe 18 şi 19 iulie, la Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"

1290 afișări
Imaginea articolului Zilele „Iarmarocului de Sfantul Ilie”, pe 18 şi 19 iulie, la Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"

Zilele „Iarmarocului de Sfantul Ilie”, pe 18 şi 19 iulie, la Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti"

Te asteaptă împăraţi si împărătese, fete şi feciori de curte, zmei şi vrăjitoare, să îţi cânte şi să te încânte cu umor fin românesc şi costume de epocă.

Intră în lumea feerică a basmului cu tâlc şi visează cu ochii deschisi, râzi si cântă împreună cu artiştii Teatrului Muzical Ambasadorii.

Te îmbiem cu o scenografie ingenioasă ce îmbină elemente clasice cu tehnica modernă, muzică şi dans pentru toate vârstele.

Totul se întâmplă in zilele „Iarmarocului de Sfantul Ilie”, pe scena Muzeului Naţional al Satului "Dimitrie Gusti", pe 18 şi 19 iulie, vreme de un ceas, spre asfinţit, de la 17:00 la 18:00.

Într-un cadru menit să refacă atmosfera vechilor târguri de odinioară , TMA prezintă sâmbata, 18 iulie si duminică  19 iulie, de la orele 17:00, spectacolul  ÎNŞIR’TE MĂRGĂRITE – un musical de Roman Vlad, în regia lui Dan Tudor, scenografia Viorica Petrovici, adaptare Ivona Cristescu după celebra  feerie a scriitorului Victor Eftimiu.

Într-o ingenioasă scenografie ce îmbină elementele clasice cu tehnica modernă, costume de epocă ce poartă amprenta spiritului nostru popular, o muzică originală uşor de memorat, dansuri de curte, dar şi dansuri românesti, artiştii Teatrului Muzical Ambasadorii dedică acest spectacol copiilor de la 3 la 12 ani, precum şi celor care vor, pentru un ceas, să viseze cu ochii deschişi.

Spectacolul se înscrie în Stagiunea Artistică Muzicală Estivală a României – SAMER, eveniment organizat sub egida Ministerului Culturii.

Participarea la spectacol este gratuită, se achită doar biletul de intrare la Muzeul Naţional al Satului „Dimitrie Gusti”.

Copii pot participa la atelierele creative de dans şi muzică cu artiştii teatrului în cadrul proiectului Tabăra de creaţie ”Vara pe uliţă”.

Parteneri Media la acest eveniment sunt Mediafax, Itsy Bitsy, GoKids.

 


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici