100 de portrete diferite în acelaşi timp? Un tânăr artist acceptă provocarea FOTO VIDEO

  • O sută de schiţe diferite în acelaşi timp, animaţii „de mână” şi portrete unice.
  • Alexis Bantiles (18) ani este celebru pe social media nu doar pentru creaţiile sale, dar şi pentru modul în care le realizează.
436 afișări
Imaginea articolului 100 de portrete diferite în acelaşi timp? Un tânăr artist acceptă provocarea FOTO VIDEO

FOTO Alexis Bantiles

Un tânăr artist din Filipine a devenit celebru pe social media după ce a desenat simultan 100 de schiţe diferite ale unor artişti K-pop (Korean) pe o masă cu o lungime de şase metri.
 
Alexis Bantiles, în vârstă de 18 ani, a personalizat un stâlp care poate susţine simultan peste 30 de pixuri colorate, pe care îl foloseşte pentru a desena zeci de portrete în acelaşi timp.
 
„Sper ca într-o zi să fiu recunoscut de Guinness World Records. Mă bucur că oamenilor le-au plăcut creaţiile mele”, a declarat Alexis, via Newsflare. 
 
Alexis nu se dă înapoi de la nicio provocare. A desenat până şi cu pixuri prinse în păr şi între degetele de la picioare. Iată ce a rezultat.
 Totodată, creează animaţii de mână, precum cea de mai jos, despre diverse scene din Naruto: 600 de desene ce i-au luat tânărului artist o lună jumătate. 
 
  

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici