50 Cent va juca într-un film despre cel mai cunoscut criminal în serie din Alaska

Rapperul 50 Cent va interpreta rolul unui proxenet în lungmetrajul "Frozen Ground", un film despre cel mai cunoscut criminal în serie din statul american Alaska, Robert Hansen.

397 afișări
Imaginea articolului 50 Cent va juca într-un film despre cel mai cunoscut criminal în serie din Alaska

50 Cent (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Publicaţia Anchorage Daily News îşi informează cititorii că artistul Curtis Jackson - numele real al cântăreţului - a fost distribuit în "Frozen Ground", relatează accesshollywood.com.

Nicolas Cage va juca şi el în acest film, ce detaliază ancheta desfăşurată de forţele americane de poliţie în încercarea lor de a-l prinde pe Hanson, ale cărui victime au fost prostituate şi dansatoare de striptease în anii '70 - '80 în oraşul Anchorage.

Robert Hansen a mărturisit că a ucis 17 femei. Pe unele dintre victimele sale, criminalul le elibera în pădurile din Alaska, înainte de a le vâna.

Nicolas Cage va juca rolul şerifului din Alaska care a investigat aceste crime. John Cusack îl va interpreta pe Robert Hansen, iar cântăreaţa Vanessa Hudgens va juca rolul singurei fete care a reuşit să scape după ce a fost prinsă de Hansen.

Filmările vor debuta în luna octombrie în oraşul Anchorage.

Rapperul 50 Cent, în vârstă de 36 de ani, cunoscut pentru imaginea sa de "băiat rău", a vândut aproximativ 22 de milioane de discuri în întreaga lume. Cel mai recent album al său, "Before I Self Destruct", a fost lansat în noiembrie 2009.

În 2005, rapperul 50 Cent a jucat într-un film considerat de criticii de specialitate drept o dramă cu accente autobiografice, intitulat "Get Rich or Die Tryin'", ce poartă acelaşi titlu cu albumul său de debut, lansat în 2003.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici