A 68-a gală a Globurilor de Aur va avea loc pe 16 ianuarie 2011

Cea de-a 68-a gală anuală a premiilor Globul de Aur va avea loc pe 16 ianuarie 2011, la Los Angeles, au anunţat, marţi, reprezentanţii Hollywood Foreign Press Association (HFPA), organizatorul evenimentului, informează variety.com.

10 afișări
Imaginea articolului A 68-a gală a Globurilor de Aur va avea loc pe 16 ianuarie 2011

A 68-a gală a Globurilor de Aur va avea loc pe 16 ianuarie 2011

Gala va fi organizată la hotelul Beverly Hilton din Los Angeles şi va fi difuzată în direct de postul american de televiziune NBC .

Produsă de Dick Clark Productions, în asociere cu HFPA, gala Globurilor de Aur este difuzată în peste 160 de ţări.

Gala din acest an, care a avut loc pe 17 ianuarie şi a fost transmisă pentru prima oară în direct după mulţi ani, a înregistrat o creştere de audienţă de 14% faţă de 2009.

În România, gala Globurilor de Aur a fost transmisă, în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, în direct şi exclusiv pe TVR 1 şi TVR HD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici