A doua nuntă regală din Marea Britanie: Ce ţinute au purtat invitaţii la căsătoria dintre Zara Phillips şi Mike Tindall - GALERIE FOTO

Zara Phillips, cea mai mare dintre nepoatele reginei Elizabeth a II-a, şi jucătorul de rugby Mike Tindall s-au căsătorit sâmbătă după-amiază într-o ceremonie oficiată la Edinburgh, în Scoţia.

1408 afișări
Imaginea articolului A doua nuntă regală din Marea Britanie: Ce ţinute au purtat invitaţii la căsătoria dintre Zara Phillips şi Mike Tindall - GALERIE FOTO

Zara Phillips şi Mike Tindall (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La ceremonia care nu s-a dorit a fi o altă "nuntă a secolului" - expresia cu care a fost descrisă în toată presa internaţională nunta dintre William şi Kate - au participat familiile şi apropiaţii cuplului.

VEZI AICI GALERIA FOTO

Astfel, printre invitaţii la ceremonia care s-a întins pe o durată de circa 45 de minute s-au numărat regina Elizabeth a II-a şi ducele de Edinburgh, prinţesa Anne (mama Zarei) şi căpitanul Mark Phillips (tatăl miresei), prinţul Charles şi soţia lui, Camilla Parker-Bowles, Catherine, ducesa de Cambridge, şi soţul ei William, ducele de Cambridge, dar şi prinţul Harry. Totodată, printre invitaţii mirelui la ceremonie s-au numărat şi unii dintre cei mai cunoscuţi jucători de rugby din Marea Britanie.

Prinţesa Anne, mama miresei, a fost printre primii membri ai familiei regale care au sosit la biserică, purtând o jachetă cu imprimeu floral şi o fustă portocalie plisată.

Ducesa de Cambridge, despre care se credea că va atrage atenţia publicului chiar mai mult decât mireasa, a purtat o ţinută ivorie din jacard şi o pălărie accesorizată cu flori.

Prinţul Charles a optat pentru un costum gri, în timp ce soţia sa, Camilla Parker-Bowles, a purtat o ţinută de culoarea mentei şi o pălărie extravagantă.

Regina Elizabeth a II-a a fost ultimul invitat care a sosit la ceremonie şi a purtat o ţinută de culoarea piersicii, la care a asortat o pălărie în aceeaşi nuanţă.

Domnişoarele de onoare de la nuntă au purat rochii bleu deschis, în timp ce prinţesa Beatrice a ales o ţinută în nuanţe electrice de albastru, iar sora sa, prinţesa Eugenie, a purtat o rochie maro şi o jachetă crem.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici