A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România | VIDEO

Actriţa mexicană Edith Gonzales, cunoscută pentru roluri în telenovele realizate după anii 1990, a decedat la vârsta de 54 de ani, relatează site-ul ElUniversal.com.

18175 afișări
Imaginea articolului A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România | VIDEO

A murit Edith Gonzales, una dintre cele mai cunoscute vedete de telenovele, îndrăgită de publicul din România

Edith Gonzales a decedat joi dimineaţă la Spitalul Interlomas, situat în Ciudad de Mexico.

În august 2016, actriţa Edith Gonzales a anunţat că avea cancer ovarian.

Edith González s-a născut la 10 decembrie 1964.

La vârsta de 4 ani debutează în telenovela „Cosa juzgada". La 8 ani Edith juca în filmul „El rey de las gorillas" şi la numai 13 ani cunoaşte gustul succesului cu rolul din „Los ricos también lloran (Şi bogaţii plâng)", unde joacă alături de deja celebra Veronica Castro.

În 1999, după rolul din „Dragostea invinge”, Edith şi-a întrerupt cariera plecând la Paris pentru a studia baletul şi limba franceză.

În 1993, a jucat în „Inimă sălbatică / Corazon Salvaje”, unde a fost partenera regretatului Eduardo Palomo. Este filmul care îi aduce celebritatea în întreaga lume, implicit în România, unde telenovela a fost urmărită de milioane de oameni după 1990.

În 2001 revine cu alt rol memorabil în „Salome”, iar telenovela ajunge în peste 20 de ţări din întreaga lume, inclusiv în România, unde a avut un succes imens.

Edith Gonzalez a vizitat România în aprilie 2007, având o scurtă participare în telenovela ”Inimă de Ţigan”, difuzată de postul Acasă Tv, unde a interpretat rolul unei faimoase producătoare care vine în România pentru a se informa asupra obiceiurilor şi tradiţiilor ţiganilor.

Actriţa era căsătorită din 2010 cu omul de afaceri mexican Lorenzo Lazo şi avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza.

Taguri:
mexic,
gonzales,
deces

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici