A murit Gunnar Hansen, interpretul asasinului din "The Texas Chain Saw Massacre"

Actorul Gunnar Hansen, interpretul asasinului mascat din filmul horror "The Texas Chain Saw Massacre" (1974), a murit sâmbătă, la vârsta de 68 de ani, din cauza unui cancer pancreatic, a anunţat, duminică, agentul său de presă, citat de Reuters.

330 afișări
Imaginea articolului A murit Gunnar Hansen, interpretul asasinului din "The Texas Chain Saw Massacre"

A murit Gunnar Hansen, interpretul asasinului din "The Texas Chain Saw Massacre"

Leatherface, rolul interpretat de Gunnar Hansen în acel film, este "unul dintre cele mai legendare personaje negative din istoria cinematografiei", a declarat Mike Eisenstadt, agentul de presă al actorului. Personaj malefic, Leatherface a ucis mai multe personaje din acest film horror - realizat cu un buget mic -, folosind o drujbă.

Născut în Islanda, Gunnar Hansen a locuit în statul american Maine în ultimii 40 de ani. Actorul, care s-a remarcat şi în calitate de scriitor, avea o relaţie de 13 ani cu Betty Tower.

Gunnar Hansen a publicat recent un volum de memorii, intitulat "Chain Saw Confidential", în care a oferit cititorilor o serie de detalii despre culisele realizării filmului "The Texas Chain Saw Massacre".

Cu puţin timp înainte de a muri, Gunnar Hansen începuse producţia unui nou film, "Death House", pe care l-a creat, scris şi produs. Pelicula va fi finalizată în prima parte a anului viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici