Acoperişul Teatrului Picadilly din Londra, prăbuşit în timpul unui spectacol. Mai multe persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Acoperişul Teatrului Picadilly din Londra s-a prăbuşit parţial miercuri seară, în timpul unui spectacol la care asistau peste 1.000 de persoane, dintre care câteva au fost rănite, potrivit BBC.

1326 afișări
Imaginea articolului Acoperişul Teatrului Picadilly din Londra, prăbuşit în timpul unui spectacol. Mai multe persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Acoperişul Teatrului Picadilly din Londra, prăbuşit în timpul unui spectacol. Mai multe persoane au fost rănite - FOTO, VIDEO

Sala unde avea loc reprezentaţia spectacolului "Moartea unui comis voiajor", de Arthur Miller, era plină.

Incidentul a avut loc în jurul orei 20.00 GMT (23.00, ora României), la aproximativ 20 de minute de la debutul show-ului.

Oamenii au început să ţipe, câţiva fiind acoperiţi de fragmente desprinse din tavan.

Cinci persoane au fost transportate la spital, cu răni minore, potrivit reprezentanţilor instituţiei de spectacole.

Wendell Pierce, care joacă rolul lui Willy Loman în acel spectacol, şi-a cerut scuze spectatorilor care au fost evacuaţi. Într-o înregistrare publicată pe reţelele de social media, actorul american poate fi văzut în faţa teatrului, cerându-le oamenilor să se întoarcă să vadă piesa. "Suntem onoraţi că aţi venit în seara aceasta. Ne pare rău că s-a întâmplat acest lucru", a spus actorul.

Un jurnalist BBC aflat în public a declarat că se scurgeau picături de apă din tavan înainte de incident, acestea transformându-se apoi "într-un şuvoi", deşi nu ploua la acel moment. Totodată, atunci când s-a prăbuşit tavanul, s-a creat panică.

În exteriorul clădirii sunt schele, aceasta fiind în renovare.

În decembrie 2013, 76 de persoane au fost rănite, câteva grav, când o parte din acoperişul Apollo Theatre din Londra s-a prăbuşit, în timpul unui spectacol.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici