Actori faimoşi în copilărie, aproape anonimi la maturitate - FOTO, VIDEO

Mulţi dintre actorii care şi-au început cariera în copilărie sunt faimoşi şi astăzi, însă sunt câţiva care nu au reuşit să se menţină printre cei mai buni, iar în prezent joacă în filme de duzină sau chiar au renunţat la actorie. Vezi aici câteva exemple.

Urmărește
1050 afișări
Imaginea articolului Actori faimoşi în copilărie, aproape anonimi la maturitate - FOTO, VIDEO

Lindsay Lohan (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Lindsay Lohan şi-a început cariera în showbiz din copilărie, fiind model pentru o revistă de copii şi pentru câteva reclame. De la vârsta de zece ani a început să joace în filme, printre cele mai cunoscute roluri ale sale fiind cele din "Capcană pentru părinţi", "Vinerea trăsnită", "Herbie, maşina buclucaşă" sau "Fete rele".

Lindsay Lohan a fost în centrul atenţiei în 2007 după ce a fost arestată de două ori pentru conducere în stare de ebrietate şi după ce a petrecut două luni într-o clinică de dezintoxicare. În plus, atunci când a fost arestată, poliţia a găsit în maşina vedetei mici cantităţi de droguri. Acest incident i-a atras, în august 2007, o condamnare la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - şi la zece ore de muncă în folosul comunităţii. În iulie 2010, actriţa a fost condamnată la 90 de zile de închisoare pentru că a violat termenii regimului de eliberare condiţionată impus în 2007.

Mary-Kate şi Ashley Olsen au ajuns faimoase după ce au jucat în serialul tv "Full House - Casa plină", în 1987. De atunci, ele au mai apărut în 16 filme şi au lansat o linie proprie de vestimentaţie, însă nu au mai avut succesul din copilărie.

Macaulay Culkin, unul din cei mai cunoscuţi copii-actori, a avut primul contact în showbiz la vârsta de patru ani, apărând într-o serie de spectacole de teatru, cum ar fi baletul "Spărgătorul de nuci" . La 8 ani apare în filmele "Rocket Gibraltar" şi "Pe mâine dimineaţă". În 1990, regizorul Chris Columbus l-a ales pe Culkin dintre alţi 200 de candidaţi pentru rolul "Kevin McCallister" În "Singur acasă". Filmul a avut încasări de 285 de milioane de dolari numai în SUA şi i-a adus statutul de cel mai mare star copil al vremii.

Haley Joel Osment şi-a început cariera încă de la vârsta de patru ani. Prima distincţie, Youth Film Award, a obţinut-o pentru rolul lui Forrest Jr. din filmul câştigător al Oscar-ului "Forrest Gump". A mai jucat în "Dă mai departe", Al şaselea simţ", "S-a întâmplat în aprilie", "Inteligenţa artificială". În 2010, Haley Joel Osment poate fi văzut în filmul independent "Montana Amazon".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici