Actorii din serialul "Moştenirea" au filmat la Nisa

Actorii din serialul "Moştenirea", difuzat de Pro TV de luni până joi, de la ora 22.15, au filmat timp de o săptămână la Nisa, potrivit unui comunicat.

1977 afișări
Imaginea articolului Actorii din serialul "Moştenirea" au filmat la Nisa

Actorii din serialul "Moştenirea" au filmat la Nisa

Timp de o săptămână, actorii din "Moştenirea", serialul difuzat de Pro TV de luni până joi, de la ora 22.15, s-au aflat pe Coasta de Azur. Ramona Hanganu, Costin Sforaru, Gheorghe Visu, Carmen Tănase, Pavel Bartoş, Cristina Cepraga, Cristi Iacob şi Costi Diţă au filmat în cele mai frumoase şi mai spectaculoase locuri din Nisa. S-a strigat "Acţiune" pe Promenade des Anglais, în portul vechi, în jurul castelului din centrul oraşului, în piaţete şi pe străduţele pitoreşti ce împânzesc oraşul.

Filmările pentru "Moştenirea" au atras un număr surprinzător de mare de români, care asistau la fiecare secvenţă şi îşi făceau fotografii cu personajele lor preferate.

Nu au lipsit nici momentele amuzante. "Filmam împreună cu Carmen Tănase şi aveam o secvenţă în care trebuia să intrăm în camera de hotel. S-a strigat «Acţiune», toată echipa aştepta să se întâmple ceva şi... nimic. Noi am uitat cartelele în cameră şi nu am mai putut intra", povesteşte Pavel Bartoş.

Actorul a fost, de altfel, protagonisul multor momente haioase. Aflaţi în Place Massena, Pavel trebuia să aducă o cană cu cafea. "După indicaţiile regizorale primite, trebuia să vin cam de la 300 metri distanţă cu o ceaşcă plină cu cafea. În drumul meu trebuia să traversez şi linia de tramvai şi, fix în acel moment, venea şi tramvaiul. Pentru că eram în plină filmare, am încercat să-i fac semne disperate, să oprească un pic să pot trece, dar într-un final m-am dat bătut şi am zbughit-o prin faţa lui. E de la sine înţeles că la final cana de cafea era goală", a povestit Pavel.

Ramona Hanganu, actriţa care în serial o interpretează pe Carla, a fost la prima ei filmare în afara ţării. "A fost o experienţă foarte interesantă. Nisa este un loc absolut minunat. Într-un decor atât de special şi personajul devine altfel. Mi-a plăcut foarte mult să mă aflu pe străduţele lor, iar filmările la răsărit şi apus au fost preferatele mele", a spus Ramona.

Pentru Costin Sforaru aceasta a fost a doua deplasare la Nisa. "Riviera Franceză este unul din locurile mele preferate, dar de data aceasta, din cauza unei răceli, nu prea am putut să mă bucur de el. Am filmat şi foarte mult, iar în timpul liber preferam să mă odihnesc în speranţa că mă voi recupera mai repede. A fost destul de dificil şi la cadru, pentru că aveam constant nevoie de retuşuri la machiaj, nasul meu fiind foarte roşu", a spus Costin.

Cristi Iacob, actorul care joacă rolul lui Fabrizio, s-a aflat şi el pentru prima oară la Nisa. Cristi a fost impresionat de numărul de români care urmăreau serialul şi le puneau tot felul de întrebări despre ce urmează să se întâmple. "M-a uimit numărul celor din diasporă care urmăresc «Moştenirea». Nu mă aşteptam să fie atât de mulţi. Oraşul, în schimb, nu a fost ceea ce mă aşteptam. Vroiam să văd ceva mai rafinat. Cu toate astea, mi-a plăcut foarte mult aerul relaxat, de vacanţă, care se simte pe întreaga Rivieră Franceză", a declarat Cristi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici