Actorul Daniel von Bargen, cunoscut din "Seinfeld", s-a împuşcat în cap. ASCULTĂ apelul actorului la ambulanţă

Actorul Daniel von Bargen, celebru pentru apariţiile sale în seriale de succes precum "Seinfeld" şi "Malcolm in the Middle", a fost spitalizat, luni, după ce a încercat să se sinucidă împuşcându-se în cap, au declarat, miercuri, autorităţile americane din Cincinnati.

6722 afișări
Imaginea articolului Actorul Daniel von Bargen, cunoscut din "Seinfeld", s-a împuşcat în cap. ASCULTĂ apelul actorului la ambulanţă

Actorul Daniel von Bargen, cunoscut din "Seinfeld", s-a împuşcat în cap

Von Bargen, în vârstă de 61 de ani, a sunat la serviciile de urgenţă din Montgomery, Ohio (Cincinnati), luni, spunându-le că s-a împuşcat în tâmplă cu un pistol de calibrul 38, în locuinţa sa, şi că nu poate deschide ochiul stâng.

"M-am împuşcat în cap şi am nevoie de ajutor", a spus Von Bargen.

Actorul i-a spus dispecerului de la serviciile de urgenţă că este bolnav de diabet şi că avea o programare în aceeaşi zi la spital, pentru a i se amputa mai multe degete de la picioare. "Trebuia să merg la spital azi, dar nu voiam", a spus Von Bargen.

Actorul a jucat rolul domnului Kruger, şeful personajului George Constanza (Jason Alexander) în mai multe episoade din serialul "Seinfeld", şi pe cel al comandantului Spangler din "Malcolm in the Middle".

Ofiţerii de poliţie care au răspuns apelului de urgenţă, alături de paramedici, i-au spus actorului să ţină mâinile la vedere, întrebându-l totodată dacă mai are alte arme în casă. Poliţiştii l-au descris drept foarte cooperant.

Von Bargen a fost internat la Bethesda North Hospital, unde a fost stabilizat şi ulterior transportat cu elicopterul la Spitalul universitar TriHealth.

Miercuri nu se ştia nimic despre starea de sănătate a actorului. Contactaţi de Reuters, reprezentanţii spitalului au spus că nu au niciun pacient cu numele acestuia.

Nici rudele acestuia nu ştiau nimic despre Von Bargen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici