Actorul Ian Ziering va deveni din nou tată, anul viitor

Actorul Ian Ziering, unul dintre starurile serialului de televiziune "Beverly Hills, 90210", se pregăteşte să devină din nou tată, soţia lui, Erin, fiind însărcinată cu cel de-al doilea copil al cuplului.

222 afișări
Imaginea articolului Actorul Ian Ziering va deveni din nou tată, anul viitor

Erin Ludwig şi Ian Ziering (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"Simt că sunt binecuvântat. Să am o familie a fost ceea ce mi-am dorit dintotdeauna", a declarat Ian Ziering pentru revista People, citat de accesshollywood.com. "Venirea pe lume a celui de-al doilea copil va fi împlinirea unui vis", a adăugat el.

Ian, în vârstă de 48 de ani, şi soţia lui, Erin, au deja o fiică, Mia Loren, care s-a născut în aprilie 2011.

Erin urmează să nască în luna mai, afirmă revista People, iar cuplul încă nu a aflat sexul bebeluşului.

Ian Ziering, devenit celebru în anii 1990 graţie rolului Steve Sanders din serialul de televiziune "Beverly Hills, 90210", s-a căsătorit cu infirmiera Erin Ludwig în mai 2010.

Actorul american a fost căsătorit între anii 1997 şi 2002 cu Nikki Schieler.

Serialul "Beverly Hills, 90210", care prezintă poveştile de viaţă ale unui grup de adolescenţi privilegiaţi din cartierul Beverly Hills din Los Angeles, a fost difuzat de postul de televiziune Fox în perioada 1990 - 2000.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici