Actorul Jamie Dornan, protagonistul francizei "50 Shades of Grey", va deveni tată pentru a doua oară

Actorul nord-irlandez Jamie Dornan, protagonistul filmelor din franciza "50 Shades of Grey", va deveni tată pentru a doua oară, în 2016, informează contactmusic.com.

949 afișări
Imaginea articolului Actorul Jamie Dornan, protagonistul francizei "50 Shades of Grey", va deveni tată pentru a doua oară

Actorul Jamie Dornan, protagonistul francizei "50 Shades of Grey", va deveni tată pentru a doua oară (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

Jamie Dornan, în vârstă de 33 de ani, s-a căsătorit cu actriţa şi cântăreaţa Amelia Warner pe 27 aprilie 2013. Cei doi artişti au deja o fetiţă, Dulcie, care s-a născut în noiembrie 2013.

Renumiţi pentru discreţia pe care o manifestă faţa de viaţa lor privată, soţii Dornan au confirmat naşterea fiicei lor abia după o lună de la venirea pe lume a acesteia.

Jamie Dornan, născut pe 1 mai 1982 în Irlanda de Nord, Marea Britanie, este actor, muzician şi model. A interpretat rolul Axel von Fersen in filmul "Marie Antoinette" regizat de Sofia Coppola în 2006, iar apoi a apărut în mai multe seriale de televiziune, cum ar fi "Crimele din Belfast/ The Fall" şi "A fost odată ca niciodată/ Once Upon A Time". Dornan este protagonistul ecranizării romanului erotic de succes "Cincizeci de umbre ale lui Grey/ Fifty Shades of Grey", în care interpreteză rolul lui Christian Grey. Pelicula a avut premiera pe 13 februarie şi a generat încasări de 570,4 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici