Actorul Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a doua oară

Actorul britanic Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a doua oară, după ce soţia sa, actriţa australiană Isla Fisher, a născut cel de-al doilea copil al cuplului la începutul lunii septembrie, informează femalefirst.co.uk.

23 afișări
Imaginea articolului Actorul Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a doua oară

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit tată pentru a doua oară (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cei doi actori, care au o fetiţă în vârstă de doi ani, Olive, au fost fotografiaţi weekendul trecut la Londra în timp ce se plimbau pe stradă împreună cu fetiţa lor şi împingeau un cărucior pentru bebeluşi.

Agentul de presă al cuplului a declarat că nu doreşte să comenteze aceste informaţii, însă presa britanică susţine că bebeluşul s-a născut la începutul lunii.

Cei doi actori, extrem de rezervaţi în ceea ce priveşte viaţa privată, s-au cunoscut în 2002 şi s-au logodit în urmă cu şase ani. Sacha Baron Cohen şi Isla Fisher s-au căsătorit în martie 2010, la Paris, în cadrul unei ceremonii tradiţionale evreieşti, la care au participat doar familiile şi prietenii apropiaţi ai cuplului.

Actriţa australiană Isla Fisher s-a convertit la iudaism pentru a se putea căsători cu Sacha Baron Cohen şi a declarat anul trecut că este foarte fericită că a luat această decizie. Actriţa a primit numele iudaic "Ayala".

Actorul Sacha Baron Cohen a devenit celebru datorită personajului Ali G, dar şi filmului "Borat! - Învăţături din America pentru ca toată naţia Kazahstanului să profite", un fals documentar despre un jurnalist kazah care pleacă să descopere Statele Unite. Baron Cohen a primit pentru acest rol un Glob de Aur, în 2007. "Borat", lansat de 20th Century Fox în noiembrie 2006, a avut încasări de 261 de milioane de dolari în lumea întreagă şi a obţinut o nominalizare la ediţia din 2007 a premiilor Oscar, la categoria "cel mai bun scenariu adaptat". În 2009, actorul britanic a deţinut rolul principal în controversata comedie burlescă "Brüno".

Isla Fisher este o actriţă australiană care a debutat în serialul de televiziune "Home and Away", remarcându-se apoi în mai multe comedii romantice precum "Wedding Crashers/ Spărgătorii de nunţi" (2005), "Hot Rod/ Rod, Regele Cascadorilor" (2007), "Definitely, Maybe/ Desigur...poate că..." (2008) şi "Confessions of a Shopaholic/ Mă dau în vânt după cumpărături" (2009).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici