Actriţa Anna Paquin este însărcinată

Anna Paquin şi soţul ei, Stephen Moyer, se pregătesc să devină părinţi, actriţa americană fiind însărcinată cu primul copil al cuplului, care se va naşte în toamna acestui an.

337 afișări
Imaginea articolului Actriţa Anna Paquin este însărcinată

Anna Paquin şi Stephen Moyer (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Informaţia a fost confirmată de agentul de presă al actriţei, informează people.com.

Cei doi actori s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul "True Blood" - produs şi difuzat de postul HBO - şi s-au căsătorit în august 2010.

Stephen Moyer, în vârstă de 42 de ani, are deja doi copii - Lilac, în vârstă de 10 ani, şi Billy, în vârstă de 12 ani - dintr-o relaţie anterioară.

Anna Paquin, în vârstă de 29 de ani, îşi va relua rolul chelneriţei cu puteri telepatice Sookie Stackhouse, iar Moyer pe cel al vampirului Bill Compton, în cel de-al cincilea sezon al serialului "True Blood", care va avea premiera pe micile ecrane nord-americane pe 10 iunie.

Anna Paquin a primit premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă într-un rol secundar, pentru rolul din filmul "Pianul" (1993), la vârsta de doar 11 ani. Ulterior, actriţa americană a avut roluri convingătoare în filmele "Jane Eyre" (1996), "Amistad" (1997) şi în trilogia "X-men", unde joacă rolul personajului Rogue.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici