Actriţa Emma Roberts s-a despărţit de logodnicul ei, Evan Peters

Actorii Emma Roberts şi Evan Peters, care au o relaţie din 2012 şi s-au logodit la sfârşitul anului trecut, au decis să pună capăt poveştii lor de dragoste, potrivit contactmusic.com.

660 afișări
Imaginea articolului Actriţa Emma Roberts s-a despărţit de logodnicul ei, Evan Peters

Actriţa Emma Roberts s-a despărţit de logodnicul ei, Evan Peters (Imagine: Hepta)

Evan Peters, în vârstă de 28 de ani, a cerut-o în căsătorie pe Emma Roberts, în vârstă de 24 de ani, la New York, anul trecut, în timpul sărbătorilor de iarnă, oferindu-i un inel de logodnă din aur galben decorat cu un diamant.

Roberts şi Peters, colegi de distribuţie în serialul "American Horror Story", au o relaţie care a început în 2012.

Cuplul a decis însă să pună capăt poveştii sale de iubire, cei doi actori fiind în continuare prieteni, potrivit unor surse citate de presa americană.

Motivul principal care ar fi stat la baza despărţirii celor doi ar fi programul foarte încărcat al acestora. Totuşi, nu este foarte clar când s-a produs efectiv despărţirea, însă Emma Roberts nu a mai fost văzută purtând în ultima vreme inelul de logodnă primit de la iubitul ei.

Despărţirea cuplului nu a fost comentată de reprezentanţii celor doi actori.

Emma Roberts a avut în trecut o relaţie cu Chord Overstreet, unul dintre actorii din distribuţia serialului "Glee".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici