Actriţa Goldie Hawn şi-a vândut vila din Malibu după mai mulţi ani de încercări - FOTO

Actorii Goldie Hawn şi Kurt Russel au reuşit să vândă vila din Malibu, pe care au scos-o la vânzare în urmă cu doi ani.

1375 afișări
Imaginea articolului Actriţa Goldie Hawn şi-a vândut vila din Malibu după mai mulţi ani de încercări - FOTO

Goldie Hawn (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Reşedinţa, pentru care iniţial cei doi au cerut aproape 15 milioane de dolari, a fost vândută în final pentru suma de 9,5 milioane de dolari, informează Los Angeles Times.

Vestea privind vânzarea reşedinţei din Malibu i-a adus zâmbetul pe buze actriţei Goldie Hawn, care a fost surprinsă, luni, plimbându-se cu bicicleta luni, pe străzile din cartierul Brentwood (Los Angeles).

GALERIE FOTO

Goldie Hawn, care a devenit recent bunică pentru a cincea oară şi care va împlini peste câteva luni 68 de ani, a demonstrat că este într-o formă fizică de invidiat. Ea s-a dotat cu echipamentul necesar unui sportiv adevărat şi s-a plimbat cu bicicleta ei Trek brand cu zece viteze pe străzile din cartier, scrie Daily Mail.

Duminică, actriţa americană, care nu a mai apărut într-un film în ultimii zece ani, a postat pe Twitter un filmuleţ cu o bătrânică dansând şi cu următorul mesaj: "O duminică fericită! Şi să dansaţi cu toţii!".

Întrebată cum se menţine în formă, Goldie Hawn a declarat anul trecut că secretul este să gândeşti pozitiv. "Atunci când gândeşti pozitiv, corpul reacţionează ca atare. Deci, atunci când eşti trist, corpul va simţi asta. Motto-ul meu este: Renunţaţi la negativism, concentraţi-vă pe lucruri pozitive".

Goldie Hawn şi partenerul ei de mai bine de 30 de ani, Kurt Russel, formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood, ei având împreună şi un copil, pe Wyatt, care are 26 de ani. Goldie Hawn mai are doi copii, Oliver şi Kate Hudosn, din căsătoria cu Bill Hudson.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici