Actriţa Mischa Barton, pusă sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate

Actriţa Mischa Barton, protagonistă a serialul american "Rebel în California", a fost pusă sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate şi deţinere de marijuana, a anunţat poliţia din Los Angeles, la două luni după ce starleta a fost arestată în vestul oraşului.

1 afișare
Imaginea articolului Actriţa Mischa Barton, pusă sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate

Actriţa Mischa Barton, pusă sub acuzare pentru conducere în stare de ebrietate

Mischa Barton a fost pusă sub acuzaţie şi pentru conducere cu permis expirat.

Actriţa în vârstă de 21 de ani a fost arestată pe 27 decembrie, după ce poliţia a văzut-o cum ocolea două coloane de maşini şi vira fără să semnalizeze. Vedeta de televiziune a fost arestată sub acuzaţia că a condus fără permis, ea fiind bănuită atunci şi de deţinere de canabis. Mischa Barton a petrecut aproximativ şapte ore în arest, după care a fost eliberată, în schimbul achitării unei cauţiuni în valoare de 10.000 de dolari.

"Pe durata arestului s-a constatat că ea nu avea permis de conducere şi conducea sub influenţa băuturilor alcoolice", a declarat un oficial al poliţiei.

Mischa Barton a interpretat rolul Marissei Cooper în serialul " Rebel în California" din 2003 până în 2006, când personajul său a murit în urma unui accident de maşină.

Mischa Barton se alătură astfel valului de starlete şi vedete hollywoodiene condamnate pentru infracţiuni rutiere, precum conducere în stare de ebrietate, şi recidive. Printre aceştia se numără Nicole Richie, Paris Hilton, Lindsay Lohan, Michelle Rodriguez şi Kiefer Sutherland.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici