Actriţa Natasha Richardson a murit (Video)

Actriţa britanică Natasha Richardson a murit miercuri, la vârsta de 45 de ani, în urma unui accident de schi suferit la începutul acestei săptămâni în Canada, care i-a provocat leziuni severe la nivelul creierului.

11195 afișări
Imaginea articolului Actriţa Natasha Richardson a murit (Video)

Actriţa Natasha Richardson a murit

Richardson a fost transportată, marţi, la un spital din New York, fiind însoţită de soţul său, actorul Liam Neeson, cei doi fii ai lor, Michael, în vârstă de 13 ani, şi Daniel Jack, în vârstă de 12 ani, şi de alţi membri ai familiei sale, inclusiv mama ei, actriţa Vanessa Redgrave.

"Liam Neeson, fiii săi şi întreaga familie sunt şocaţi şi devastaţi din cauza tragicului deces al iubitei lor Natasha. Sunt recunoscători pentru sprijinul acordat, pentru dragostea şi rugăciunile tuturor şi roagă să le fie respectată intimitatea în aceste momente dificile", a declarat purtătorul de cuvânt al familiei, Alan Nierob, într-un comunicat.

Video Stirileprotv.ro

Natasha Richardson a căzut, luni, în timp ce schia pe o pistă destinată începătorilor, în staţiunea canadiană Mont Tremblant, şi iniţial nu a dat semne că ar fi fost afectată de căzătură, însă leziunile s-au dovedit a fi mult mai grave. Actriţa britanică a fost însoţită spre baza pârtiei de antrenorul de schi, care a solicitat imediat intervenţia patrulei medicale. Actriţa nu prezenta niciun semn vizibil de rană şi se simţea foarte bine, însă patrula medicală canadiană a respectat regulile stricte din staţiune, însoţind-o până la hotel şi sfătuind-o să consulte un medic.

După o oră, Natasha Richardson s-a plâns de dureri de cap şi a fost transportată la Centre Hospitalier Laurentien, iar apoi a fost transferată la Hopital du Sacre-Coeur, din Montreal. Soţul ei, actorul Liam Neeson, care se afla în Toronto, unde filma pentru producţia "Chloe", a venit cu primul avion, pentru a fi alături de soţia lui. Ulterior, marţi, actriţa a fost transferată la un spital din New York.

Provenind dintr-o adevărată "dinastie" de actori, Natasha Richardson, născută la Londra, în mai 1963, este fiica actriţei Vanessa Redgrave şi a regizorului Tony Richardson şi sora actriţei Joely Richardson, cunoscută din serialul "Prietenie pe muchie de cuţit". De asemenea, ea este nepoata regretatului actor Sir Michael Redgrave şi a actorilor Lynn şi Corin Redgrave.

Natasha Richardson a apărut într-o serie de filme produse la Hollywood, precum "Capcană pentru părinţi" (1998) şi "Camerista" (2002), dar este mult mai cunoscută ca actriţă de teatru, fiind câştigătoarea unui prestigios premiu Tony, în 1998, pentru rolul din spectacolul de pe Broadway "Cabaret", regizat de Sam Mendes.

Richardson a avut şi o bogată carieră în televiziune, cu roluri în producţii precum "Ghosts" şi mini-seria CBS "Haven" (2001).

Ultimul său rol a fost cel al unei directoare de şcoală în comedia "Wild Child", din 2008.

Natasha Richardson şi Liam Neeson, în vârstă de 56 de ani, s-au căsătorit în 1994, după ce au jucat împreună în filmul "Nell cea sălbatică", alături de Jodie Foster. Natasha Richardson a fost căsătorită anterior cu regizorul Robert Fox, însă mariajul a durat doar doi ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici