Actriţa Sarah Michelle Gellar va deveni mamă pentru a doua oară

Actriţa americană Sarah Michelle Gellar, în vârstă de 35 de ani, este din nou însărcinată şi va deveni mamă pentru a doua oară, în a doua jumătate a acestui an.

260 afișări
Imaginea articolului Actriţa Sarah Michelle Gellar va deveni mamă pentru a doua oară

Sarah Michelle Gellar (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Sarah Michelle Gellar şi soţul ei, actorul Freddie Prinze Jr., în vârstă de 36 de ani, au împreună o fiică, Charlotte Grace, născută în septembrie 2009.

Cei doi actori, care s-au căsătorit pe 1 septembrie 2002, au spus că le pare bine că au aşteptat şapte ani înainte de a deveni părinţi pentru prima dată, informează people.com.

"Trebuie să te afli într-un punct în viaţa ta în care să fii dispus să renunţi la absolut tot pentru copilul tău", a spus Gellar, după ce a născut-o pe Charlotte. "În fiecare zi o privesc şi sunt extaziată".

Actriţa americană Sarah Michelle Gellar a devenit celebră cu rolul Buffy Summers din serialul de televiziune "Buffy - Spaima Vampirilor", pentru care a câştigat şase Teen Choice Awards, un Saturn Award şi o nominalizare la Globul de Aur. Ea a câştigat şi un Daytime Emmy Award pentru rolul Kendall Hart din serialul "All My Children/ Destine secrete". Sarah Michelle Gellar urmează să înceapă filmările la episodul pilot al serialului TV "The Wonderful Maladays", ce va fi difuzat de postul HBO.

Actorul Freddie Prinze Jr. a devenit cunoscut la începutul anilor 2000, după ce a apărut pe afişul mai multor filme pentru adolescenţi, produse la Hollywood, precum "Ştiu ce-ai făcut astă-vară" şi continuarea acestui lungmetraj, "O fată minutată", dar şi "Scooby-Doo". El a avut şi câteva apariţii episodice în diverse sitcom-uri americane, precum serialul "Prietenii tăi/ Friends". Recent, Freddie Prinze Jr. a terminat filmările pentru episodul pilot al comediei "No Heroics", ce va fi difuzată de postul american ABC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici