Actriţa Tori Spelling a născut un băiat

Tori Spelling a născut, joi seară, un băiat, Finn Davey, acesta fiind cel de-al patrulea copil al actriţei cu soţul său, Dean McDermott.

500 afișări
Imaginea articolului Actriţa Tori Spelling a născut un băiat

Actriţa Tori Spelling a născut un băiat

Tori Spelling a anunţat fericita veste printr-o postare pe site-ul său. În acelaşi mesaj, actriţa a anunţat că numele celui de-al patrulea copil al său este Finn Davey McDermott, potrivit dailymail.co.uk

Tori a confirmat că este însărcinată cu cel de-al patrulea său copil în luna martie, la cinci luni după ce născuse o fetiţă.

"Dean, Liam, Stella, Hattie şi cu mine suntem încântaţi să vă anunţăm că un alt mic McDermott este pe cale să vină pe lume!", a scris la momentul respectiv, pe site-ul său, actriţa. "Suntem cu adevărat binecuvântaţi că un alt înger ne-a găsit", a mai scris ea la momentul respectiv.

Tori Spelling, în vârstă de 39 de ani, şi Dean McDermott, în vârstă de 45 de ani, s-au căsătorit în mai 2006, în cadrul unei ceremonii pe o insulă privată din Fiji, cu puţin timp înainte de moartea tatălui actriţei, producătorul de televiziune Aaron Spelling.

Actriţa a născut-o pe Hattie, mezina cuplului, în octombrie 2011. Cei doi mai au împreună o fetiţă, Stella Doreen, născută în mai 2008, şi un băieţel, Liam Aaron, care s-a născut în martie 2007. De asemenea, Dean McDermot are un fiu, Jack, în vârstă de 12 ani, şi o fiică adoptată, în vârstă de cinci ani, din prima căsătorie.

Tori Spelling şi Dean McDermot erau căsătoriţi cu alte persoane când s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producţiei de televiziune "Mind Over Murder", în Ottawa, Canada, în vara anului 2005.

Tori a interpretat, timp de zece ani, rolul Donna în serialul "Beverly Hills, 90210", produs de studiourile Fox. De asemenea, ea a apărut în filme precum "Scary Movie 2" şi "Troop Beverly Hills". În 2008, ea a anunţat că a semnat pentru a juca într-un spin off inspirat din serialul "Beverly Hills, 90210".

În prezent, cuplul apare în reality show-ul "Tori & Dean: sTORIbook Weddings", difuzat pe site-ul Oxygen.com.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici