Adelina Pestriţu, amor în baie cu un politician în telenovela "Iubire şi onoare"

"Iubire şi onoare" le pregăteşte telespectatorilor, marţi, de la ora 20.30, un episod în care o vor putea vedea pe Adelina Pestriţu făcând amor în baie cu un politician, interpretat de Marian Râlea, în telenovela de la postul Acasă, potrivit unui comunicat.

641 afișări
Imaginea articolului Adelina Pestriţu, amor în baie cu un politician în telenovela "Iubire şi onoare"

Adelina Pestriţu, amor în baie cu un politician în telenovela "Iubire şi onoare"

Pentru Andreea (Adelina Pestriţu), o tânără frumoasă şi atrăgătoare din lumea mondenă, conştientă de atuurile sale fizice şi care ştie foarte bine ce-şi doreşte, este foarte simplu să-şi atingă scopul - respectiv să-l cucerească pe senatorul Traian Năstase (Marian Râlea) şi să-l aducă astfel în ipostaze compromiţătoare în baia unui club din Bucureşti.

În ceea ce priveşte secvenţele filmate alături de Marian Râlea, Adelina Pestriţu declară: "Când eram mică, eram fana lui numărul 1 şi nu credeam că o să ajung vreodată să joc cu el, mai ales o scenă mai îndrăzneaţă".

Aflată pentru prima dată pe platourile de filmare din Buftea, pentru un rol episodic în telenovela "Iubire şi onoare" de pe postul Acasă, Adelina Pestriţu mărturiseşte că a avut parte de una dintre cele mai frumoase experienţe din viaţa ei.

"Pe mulţi din echipă îi ştiam dinainte, dar când am colaborat cu ei le-am cunoscut şi o altă latură, interesul pentru munca pe care o profesează. Mă bucur că am reuşit să-i cunosc şi altfel decât îi ştiam până acum. M-au ajutat atunci când a fost nevoie şi au avut răbdare cu mine. Am filmat de la 8 dimineaţa până la 10 seara. N-am simţit oboseala, pentru că atunci când fac ceva ce-mi place timpul trece uşor. Ce mi-a plăcut cel mai mult este că am lucrat în echipă şi nu s-a făcut diferenţa că eu sunt debutantă în actorie şi ei - actori cu experienţă", spune Adelina Pestriţu.

Marţi, de la ora 22.30, la "Poveştirile de noapte" vor fi difuzate imagini din culisele filmării secvenţei de amor din "Iubire şi onoare", al cărei personaj central este Adelina Pestriţu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici