Adina Vălean şi Crin Antonescu s-au căsătorit

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, s-a căsătorit, vineri, la Bruxelles, cu europarlamentarul PNL Adina Vălean, petrecerea urmând să aibă loc sâmbătă seară.

2320 afișări
Imaginea articolului Adina Vălean şi Crin Antonescu s-au căsătorit

Adina Vălean şi Crin Antonescu s-au căsătorit

Adina Vălean a declarat, pentru MEDIAFAX, că nu va prelua numele soţului şi că naşii sunt Daniela Crăsnaru şi Alessandro Benini. Ea a refuzat să dea detalii despre locul în care va avea loc petrecerea de nuntă, menţionând că este vorba despre un eveniment restrâns, la care participă doar membri ai familiei.

Astfel, Adina Vălean a declarat că nu au fost invitaţi colegi de partid sau prietenii apropiaţi.

Antonescu declara, săptămâna trecută, pentru MEDIAFAX, că naşii de cununie nu vor fi nici colegi de partid, nici alţi politicieni, nici oameni de afaceri, infirmând astfel zvonurile potrivit cărora ar urma să fie cununat de Norica Nicolai sau de Dinu Patriciu.

Legătura celor doi politicieni a fost făcută publică la începutul lunii martie, de către Adina Vălean, care a spus că are o relaţie sentimentală cu Crin Antonescu. În 25 iunie, Crin Antonescu declara că a cerut-o în căsătorie pe Adina Vălean şi că aşteaptă răspunsul. Ulterior, liderul liberal a afirmat că se va căsători cu Adina Vălean înaintea alegerilor prezidenţiale.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici