Adolescentul din "Doi bărbaţi şi jumătate" cere telespectatorilor să nu mai urmărească acest serial - VIDEO

Actorul Angus T. Jones, adolescentul din serialul "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", le-a cerut telespectatorilor din lumea întreagă să nu mai urmărească acest show TV, pentru că "le umple mintea cu mizerii".

885 afișări
Imaginea articolului Adolescentul din "Doi bărbaţi şi jumătate" cere telespectatorilor să nu mai urmărească acest serial - VIDEO

Adolescentul din "Doi bărbaţi şi jumătate", cere telespectatorilor să nu mai urmărească acest serial (Imagine: Hepta)

El afirmă că noile sale convingeri religioase se află într-o opoziţie totală faţă de rolul pe care îl interpretează în acest serial de comedie, în care personifică un adolescent interesat doar de distracţii.

Jones, în vârstă de 19 ani, care a interpretat personajul Jake Harper - fiul personajului Alan, jucat de Jon Cryer - vreme de nouă ani, i-a îndemnat pe telespectatori să nu mai urmărească acest serial "care le umple mintea cu mizerii".

Într-o înregistrare video postată pe site-ul YouTube, realizată pentru Biserica Creştină a Bunei Vestiri (Forerunner Christian Church) din California, Angus T. Jones spune că sesiunile de studiere a Bibliei la care a participat recent l-au făcut să se simtă inconfortabil în legătură cu umorul deocheat din "Doi bărbaţi şi jumătate", un element care a contribuit din plin la succesul acestui show, unul dintre serialele de comedie cu cea mai mare audienţă din istoria televiziunii americane.

"Dacă urmăriţi «Doi bărbaţi şi jumătate», vă răg să nu vă mai uitaţi la acest serial. Eu joc în «Doi bărbaţi şi jumătate», dar nu vreau să mai apar în el", a spus Angus T. Jones în acea înregistrare video.

"Dacă am făcut vreun rău în trecut, nu vreau să-l mai fac. Nu vreau să contribui la planul duşmanului. Nu poţi să fii o persoană care crede cu adevărat în Dumnezeu şi să joci în acelaşi timp într-un serial precum acela. Nu mă simt deloc bine când mă gândesc la lucrurile pe care le învăţ acum, la ceea ce spune Biblia şi la faptul că am jucat în acel serial de televiziune", a adăugat actorul.

Luni, reprezentanţii postului CBS şi cei ai Warner Bros. Television, companii care produc acest serial de comedie, au refuzat să comenteze declaraţiile lui Jones.

Personajul interpretat de Angus T. Jones a avut de curând o scurtă aventură cu actriţa Miley Cyrus, care a apărut în calitate de invitat special într-un episod din luna octombrie.

Declaraţiile tânărului actor american ar putea genera noi probleme pentru serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", care a fost "revitalizat" în 2011, după concedierea actorului Charlie Sheen - starul show-ului -, din cauza numeroaselor scandaluri din viaţa lui personală şi a unei dispute publice virulente cu producătorii serialului.

Personajul interpretat de Charlie Sheen, afemeiatul Charlie Harper, a fost "ucis" în acest serial, iar în locul său a fost introdus un alt personaj, un miliardar care a făcut avere din afaceri online, interpretat de Ashton Kutcher.

Serialul "Doi bărbaţi şi jumătate", ajuns la cel de-al 10-lea sezon, este urmărit de aproximativ 14 milioane de americani în fiecare săptămână şi este difuzat în peste 20 de ţări.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici