Adriana Bahmuţeanu va naşte vineri, prin cezariană

Adriana Bahmuţeanu, soţia lui Silviu Prigoană, va naşte vineri, la Spitalul Polizu. Adriana este în acest moment pregătită de medici pentru cezariană, întrucât este o sarcină cu risc crescut.

80 afișări
Imaginea articolului Adriana Bahmuţeanu va naşte vineri, prin cezariană

Adriana Bahmuţeanu va naşte vineri, prin cezariană (Imagine: Alin Ionescu/Mediafax Foto)

Primul băiat i s-a născut prematur, al doilea a murit la scurtă vreme după naştere, sarcina evoluând cu crize şi sângerări, din cauza efortului făcut de Adriana la emisiunea la care nu a renunţat decât în ultima clipă. Din mai 2009, când s-a născut Eduard Darius, până în prezent, soţii Prigoană au respectat însă recomandările medicului, astfel că există mai multe şanse ca problemele să fie evitate.

Bahmuţeanu se află la a doua cezariană, a mai fost operată de fibrom uterin, deci acesta ar cam fi ultimul copil pe care îl poate naşte fără să rişte complicaţii severe.

Citeşte mai multe despre naşterea Adrianei Bahmuţeanu pe www.dcnews.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici