Adriana Lima şi fostul star din NBA Marko Jaric s-au despărţit

Top modelul brazilian Adriana Lima, un celebru "înger" al casei de modă Victoria's Secret, şi fostul star din NBA Marko Jaric s-au despărţit după cinci ani de mariaj.

799 afișări
Imaginea articolului Adriana Lima şi fostul star din NBA Marko Jaric s-au despărţit

Adriana Lima şi fostul star din NBA Marko Jaric s-au despărţit (Imagine: Hepta)

Adriana Lima, în vârstă de 32 de ani, şi Marko Jaric, în vârstă de 35 de ani, au anunţat, vineri, că au decis să se despartă "după o reflecţie îndelungată şi atentă", precizând însă că vor continua să se ocupe de cele două fetiţe pe care le au împreună.

Adriana Lima şi baschetbalistul sârb Marko Jaric s-au căsătorit în secret, pe 14 februarie 2009, în Jackson Hole, din statul american Wyoming, după cum a relatat la momentul respectiv revista People.

Cei doi au împreună două fetiţe: Valentina, născută în noiembrie 2009, şi Sienna, născută în septembrie 2012.

În 2013, Adriana Lima a ocupat locul al treilea în topul celor mai bine plătite modele din lume, cu venituri de circa 6 milioane de dolari, potrivit unui clasament întocmit de revista Forbes.

Majoritatea veniturilor provin din colaborarea cu casa de modă Victoria's Secret, Adriana Lima fiind "îngerul" cel mai longeviv al brandului (din 2000). De asemenea, Lima are încheiate contracte de promovare cu branduri precum Miu Miu, Donna Karan, Mavi Jeans şi Metrocity.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici