Afacere inedită. Tyson şi Holyfield vor lansa produse comestibile cu infuzie de canabis numite "Holy Ears"

Mike Tyson şi Evander Holyfield, două legende ale boxului, fac echipă pentru a lansa o linie de produse comestibile cu infuzie de canabis numită "Holy Ears", după celebrul eveniment dintre cei doi foşti rivali.

1031 afișări
Imaginea articolului Afacere inedită. Tyson şi Holyfield vor lansa produse comestibile cu infuzie de canabis numite "Holy Ears"

Colaborarea a fost anunţată luni şi vine la 25 de ani de la infamul meci de campionat la categoria grea al celor doi, în care Tyson a fost descalificat pentru că i-a muşcat urechea lui Holyfield.

Foştii adversari se reunesc sub noua companie de canabis Carma Holdings, care găzduieşte şi Tyson 2.0, compania de canabis existentă a lui Tyson.

Tyson 2.0 vinde deja produse cu infuzie de canabis numite Mike Bites, care au forma unor urechi cu o urmă de muşcătură. Carma Holdings intenţionează să lanseze propria linie de canabis a lui Holyfield în 2023, conform CNBC.

"De la Mike Bites la Holy Ears, acum fanii canabisului din întreaga lume pot experimenta aceleaşi beneficii de bunăstare pe care mi le-au adus produsele pe bază de plante", a declarat Tyson într-un comunicat, adăugând că este un privilegiu să se reîntâlnească cu fostul său adversar.

"Mike şi cu mine avem o lungă istorie de competiţie şi respect unul pentru celălalt. Iar acea noapte ne-a schimbat viaţa amândurora. Pe atunci, nu ne dădeam seama că, chiar şi în calitate de sportivi puternici, aveam multe dureri.", a spus Holyfield într-un comunicat. "Acum, aproape 20 de ani mai târziu, avem ocazia de a împărtăşi medicamentul de care am avut cu adevărat nevoie de-a lungul carierei noastre".

Tyson 2.0 şi Carma au declarat că produsele Holy Ears vor fi disponibile începând din această lună online şi în locaţiile de vânzare cu amănuntul din Arizona, Illinois, Nevada şi New Jersey.

Săptămâna trecută, Carma Holdings a declarat, de asemenea, că va găzdui o linie de produse de canabis a fostului luptător Ric Flair.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici