Află cât au slăbit concurenţii de la "Dansez pentru tine"

"Dansez pentru tine" de la Pro Tv le aduce perechilor concurente pe lângă şansa de a împlini un vis şi a face parte dintr-un spectacol savurat de milioane de telespectatori şi posibilitatea de a simţi pe corpul lor beneficiile dansului.

124 afișări
Imaginea articolului Află cât au slăbit concurenţii de la "Dansez pentru tine"

Andreea Mantea a slăbit trei kilograme iar Jean de la Craiova 10, la Dansez pentru tine (Imagine: ProTv)

Monica Columbeanu, Andreea Mantea, Alina Chinie, Liviu Vârciu, Radu Vâlcan, Jean de la Craiova şi Kamara au repetat şi câte 10 ore pe zi pentru emisiunile de vineri seara şi pe lângă plăcuţele cu note din partea juriului, ei au mai obţinut câteva rezultate de care se bucură.

Alina Chinie şi Ştefan Bamboi se laudă cu kilograme în minus dupa repetiţii. "Pe lângă mai multe răni, febre musculare veşnice, am şi mai puţine kilograme, cred că am dat jos vreo patru", se mândreşte Alina care a avut grijă în această perioadă şi de alimentaţie. "În timpul antrenamentelor, am mâncat "cu cap", adică fără cartofi, fără pâine...dulce doar în cazuri extreme", spune Veveriţa Roşcată.

Pe lăngă siluetă, dansul are grijă după părarea perechii Alina - Ştefan şi de flexibilitatea şi conditia corpului. Remediul lor împotriva oboselii acumulate din cauza efortului este mult somn şi, pentru Ştefan, o supă fierbinte înainte de culcare.

Andreea Mantea şi Daniel Lazar au făcut antrenamente de dimineaţa până seara, fără prea multe pauze, din cauza duelurilor la care au fost condamnaţi. Pe lângă progresele în dans pe care le-au evidenţiat şi membrii juriului, Andreea se laudă şi cu faptul că a slăbit în jur de trei kilograme de când au început repetiţiile. Chiar dacă la început, după primele zile de repetiţii avea impresia că s-a îngrăşat, Andreea şi-a dat seama că era un semn că muşchii lucrează, iar acum totul este în regulă, iar cântarul arată kilograme mai puţine. Deşi şi-a propus să îmbine mişcarea şi cu un regim alimentar special, Andreea s-a declarat învinsă în acest obiectiv al său.

"Am vrut să ţin un regim special, dar m-am lăsat păgubaşă. Eu în mod normal mănânc mult, dar acum, cu toată mişcarea asta mănânc extraordinar de mult!", a declarat Andreea care consideră că dansul poate ţine locul unei cure de slăbire. După 10 ore de dans pe zi, Andreea a şi găsit remediul care să o facă să se trezească în formă ziua care urmează: "O baie fierbinte, un somn bun şi multă dorinţă de muncă".

Partenerul Monicăi Columbeanu, Andrei Vlad, a slăbit de când a început antrenamentele 4-5 kilograme. Chiar dacă nu a observat o scădere în greutate, Monica Columbeanu povesteşte si ea despre beneficiile dansului: "Sinceră să fiu am început să mănânc şi să dorm mai mult, ceea ce mă face să mă simt mai bine. Mănânc foarte multe dulciuri, în special ciocolată, în unele zile ajung şi la patru pe zi. Dansul impune o atitudine, o anumită poziţie care te face să pari mai elegant. Dansul este o excelentă formă de a face mişcare, arzi calorii în timp ce înveţi să dansezi. Repeţi atât de mult încât nu ai cum să nu-ţi lucrezi muschii". După o zi instovitoare de repetiţii, Monica se reface pentru o nouă zi de antrenamente cu odihnă, o carte şi dulciuri.

Pe langa faptul că se poate lăuda şi cu un tonus mai bun, Radu Vâlcan a pierdut in urma antrenamentelor în jur de şapte kilograme, în timp ce partenera lui, Elena Voscoboinic mărturiseşte că a mai pus două kilograme şi asta pentru că principala masă o are seara şi mănâncă alimente pe care înainte nu le consuma, cum ar fi pâinea sau ciocolata.

Şi Radu mănâncă mai mult decât înainte, mai multă carne care-i dă energie pentru antrenamente, însă efortul pe care îl depune zi de zi, cu care nu era obişnuit până acum, face ca mâncarea să nu se depună. Deşi crede cu tărie că sportul în general şi dansul în particular înseamnă sănătate, "Dansez pentru tine" reprezintă pentru Radu şi o sursă de emoţii: "Nu prea reuşesc să mă odihnesc. Dimineaţa, la cinci, mă trezesc, la şapte sunt în sală, la Buftea, apoi fug la emisiunea pe care o prezint, la PoveŞtiri Adevărate de la Acasă Tv, după care mai merg la o sală din Bucureşti. Practic, dorm în jur de 4 ore pe noapte. Rezist cu foarte multă cafea", povesteşte Radu Vâlcan.

Jean de la Craiova deţine pe lângă cele mai mari note în ediţia a doua a emisiunii şi recordul la kilograme slăbite de când au început repetiţiile. "Da, am slăbit şi am făcut nişte muşchi în plus, adică se văd mai bine...Când am început repetiţiile aveam 87 kilograme, acum am 77 kilograme. Am ţinut şi ceva cură de slăbit, dar nici nu am avut timp de mâncat, iar în timpul antrenamentelor, doar mai ciuguleam câte ceva", poveşteste Jean.

Deşi este uşoară ca un fulg, Sandra, partenera lui Jean îşi doreşte să fie şi mai uşurică pentru a nu-l chinui pe Jean la prize. Îndrăgostiţi de dans şi extrem de ataşaţi de coregraful lor, Bursucul, Jean şi Sandra ar dansa non-stop. "Consider că dansul este foarte sănătos. Aş dansa o viaţă întreagă. Beneficiile pe care dansul le aduce corpului consider că sunt şi fizice şi psihice. Pe mine dansul mă relaxează şi seara când ajung la pensiune abia aştept să vină a doua zi pentru repetiţii", povesteşte Sandra.

Desi sportiv de fel, Kamara a slăbit şi el în urma antrenamentelor cinci kilograme: "Am pierdut cinci kilograme, deşi nu ştiu de unde am dat, că tot aşa eram şi înainte. Eu de fel fac mişcare, joc fotbal şi cum am făcut fotbal 19 ani, nu e nimic nou în Alabama pentru mine. Mănânc sănătos de când sunt mic şi nu am schimbat nimic de când sunt aici", spune Kamara care nu a fost nevoit să ţină vreun regim alimentar special în paralel cu antrenamentele. Dacă pentru partenera lui, Iulia, remediul împotriva oboselii este odihna şi somnul cât cuprinde, pentru Kamara cea mai mare relaxare este să stea în braţele iubitei lui, Ramona alături de care uită de toate grijile şi greutăţile şi să-şi petreacă timpul împreună cu fiica sa.

Pe lângă vânătăi, Liviu Vârciu nu se poate lăuda nici cu kiligrame în plus, nici în minus în urma antrenamentelor, în timp ce Ilaria, partenera sa mărturiseşte că are muşchii mult mai lucraţi de când cu antrenamentele la dans. Liviu consideră că unul din atuurile faptului că ştii să dansezi este că nu te faci de râs la petreceri, iar pentru Ilaria, dansul ajută la ţinuta corpului, starea interioară şi tonusul muscular.

Vineri seara, de la 20.30, la Pro Tv, în a treia ediţie a emisiunii, perechile rămase în concurs vor avea de dansat folclor românesc şi cha-cha, iar cele două perechi aflate la duel, Andreea Mantea şi Kamara, alaturi de partenerii lor vor avea de executat dansurile ediţiei precendente, quick-step şi Bollywood, dar şi unul dintre dansurile noi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici