Afterparty cu Sepultura, într-un club bucureştean (Video)

Membrii trupei Sepultura vor da autografe şi vor face fotografii cu fanii la Hard Rock Cafe, pe 7 februarie, după concertul pe care îl susţin, în aceeaşi zi, la Sala Polivalentă, ei urmând să doneze câteva obiecte personale pentru colecţia clubului bucureştean.

15 afișări
Imaginea articolului Afterparty cu Sepultura, într-un club bucureştean (Video)

Afterparty cu Sepultura, într-un club bucureştean (Imagine: Mediafax Foto)

La eveniment, intrarea se va face pe baza biletului de concert.

Formaţia a mai concertat la Bucureşti în iulie 2007, în faţa unui public de circa 500 de persoane.

Concertul pe care trupa Sepultura îl susţine la Bucureşti, pe 7 februarie, este inclus în prima ediţie a My Metal Festival, eveniment care mai include, printre altele, recitaluri ale grupurilor Dew Scented şi The Sorrow.

Pentru acest festival s-au pus în vânzare 2.000 de bilete, la preţul de 87 lei, disponibile prin reţelele Eventim (magazinele Carrefour, Germanos şi online, pe www.eventim.ro) şi bilet.ro (magazinele Cora, Flanco, Muzica, Sala Palatului şi online, pe www.bilet.ro).

Hard Rock Cafe Bucureşti, inaugurat în urmă cu un an, este cel 144-lea restaurant al reţelei internaţionale şi cel mai mare din Europa.

Pe parcursul primului an de activitate, pe scena Hard Rock Cafe au susţinut concerte mari nume ale muzicii româneşti şi internaţionale, printre care se numără Iris, John Hammond, New Model Army, Louisiana Red etc.

Sepultura - "Bullet the blue sky"

Citeşte şi:

Sepultura concertează la Sala Polivalentă

Soulfly revine în România

In Flames concertează la Bucureşti

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici