Al patrulea film din franciza "Misiune: Imposibilă" se va numi "Ghost Protocol"

Cel de-al patrulea film din franciza "Misiune: Imposibilă", în care actorul american Tom Cruise va interpreta din nou rolul super-agentului Ethan Hunt, se va numi "Ghost Protocol", au anunţat, vineri, reprezentanţii studiourilor Paramount Pictures, citaţi de bbc.co.uk.

64 afișări
Imaginea articolului Al patrulea film din franciza "Misiune: Imposibilă" se va numi "Ghost Protocol"

Actorul Tom Cruise (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Niciodată nu am acceptat să joc în continuările unor filme despre care am crezut că nu pot avea continuări. Întotdeauna am considerat că acest film trebuie să aibă un titlu propriu", a declarat actorul american, aflat în Dubai, unde au loc filmările pentru acest lungmetraj.

Din distribuţia filmului mai fac parte actorul britanic Simon Pegg, actorul american Jeremy Renner - starul din "The Hurt Locker" - şi actorul american Josh Holloway, starul din serialul de televiziune "Lost".

Filmările vor avea loc în Dubai, iar unele dintre scenele incluse în acest film vor fi turnate pe cea mai înaltă clădire din lume, celebrul turn Burj Khalifa, care are o înălţime de 828 de metri. Brad Bird, laureat cu Oscar pentru pelicula de animaţie "Incredibilii/ The Incredibles" (2004), asigură regia acestui proiect cinematografic.

Filmul "Ghost Protocol" va fi lansat pe marile ecrane pe 16 decembrie 2011.

Cele trei filme ale francizei "Misiune: Imposibilă" au generat împreună încasări de peste 1,4 miliarde de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici