Al şaselea film "Resident Evil" ar putea fi ultimul din această franciză

Al şaselea film din seria "Resident Evil" se va numi "The Final Chapter" şi ar putea fi ultimul lungmetraj din această franciză cinematografică.

479 afișări
Imaginea articolului Al şaselea film "Resident Evil" ar putea fi ultimul din această franciză

Al şaselea film "Resident Evil" ar putea fi ultimul din această franciză

Regizorul Paul W.S. Anderson scrie în această perioadă versiunea finală a filmului, care se va intitula "The Final Chapter", însă acest titlu este provizoriu, informează allocine.fr.

"Este un titlu în lucru. Poate va fi reţinut ca titlu final al filmului, însă, deocamdată, acesta este titlul scris pe prima pagină a scenariului", a declarat Paul W. S. Anderson pentru Collider.com.

Nu se ştie deocamdată ce rol va rezerva cineastul american personajului principal al francizei, Alice, interpretată de soţia sa, actriţa Milla Jovovich. Anderson a precizat totuşi faptul că acest film va fi regizat în 3D, la fel ca precedentul lungmetraj din serie, "Resident Evil: Răsplata/ Resident Evil: Retribution" (2012).

Data la care va fi lansat "Resident Evil: The Final Chapter" va fi anunţată în curând.

Lansată în 2002, franciza cinematografică "Resident Evil" a generat încasări de peste 915 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici