Albumul Carlei Bruni, în topul celor mai bine vândute materiale discografice

În doar două zile de la lansare, albumul Carlei Bruni, "Comme si de rien n'etait", a fost vândut în Franţa în 14.100 de exemplare, ocupând astfel cea de-a treia poziţie în topul celor mai bine vândute materiale discografice, potrivit unor surse specializate în domeniu.

14 afișări
Imaginea articolului Albumul Carlei Bruni, în topul celor mai bine vândute materiale discografice

Albumul Carlei Bruni, în topul celor mai bine vândute materiale discografice

Naive, casa de discuri a soţiei preşedintelui francez, se declară mulţumită de rezultatele obţinute, care "corespund obiectivelor iniţiale. Se constată deja reaprovizionări importante din anumite puncte de vedere".

Clasamentul celor mai bine vândute albume în Franţa este realizat în fiecare săptămână de institutul IFOP, pe baza vânzărilor înregistrate de duminică şi până sâmbătă inclusiv, în magazinele specializate.

Albumul cântăreţei este devansat de cel al trupei engleze Coldplay, "Viva la vida", lansat pe 16 iunie, şi de cel al lui Francais Laurent Voulzy, "Recollection".

Cele 14 melodii ale albumului "Comme si de rien n'était" (Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat) pot fi ascultate la adresa www.carlabruni.com până pe 21 iulie, potrivit studioului de înregistrări Naive. Perioada de ascultare a melodiilor va fi limitată la două ore pentru fiecare utilizator pentru întreaga perioadă.

Carla Bruni-Sarkozy a apărut pe zeci de coperte de revistă în ultimele săptămâni, presa franceză vorbind despre meritele ei artistice şi politice.

Într-un interviu acordat în iulie, Bruni a declarat că este conştientă că reacţia la noul ei album "nu va fi numai muzicală" şi "riscă să fie afectată" de mariajul ei cu Nicolas Sarkozy.

Majoritatea versurilor melodiilor sunt despre dragoste şi trecerea timpului, unele referindu-se în mod specific la relaţia cu actualul ei soţ.

Carla Bruni-Sarkozy, născută în Italia şi moştenitoarea unei familii înstărite, a declarat că veniturile pe care le va obţine de pe urma noului album vor fi donate unor cauze umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici