Albumul Carlei Bruni, vândut ca pâinea caldă

Carla Bruni Sarkozy s-a situat pe prima poziţie în topul artiştilor cu cele mai bine vândute materiale discografice în prima săptămână de la lansare în Franţa, potrivit unui raport realizat de o companie specializată în domeniul vânzărilor de albume.

6 afișări
Imaginea articolului Albumul Carlei Bruni, vândut ca pâinea caldă

Albumul Carlei Bruni, vândut ca pâinea caldă (Imagine: www.carlabruni.com)

Albumul Carlei Bruni, intitulat "Comme si de rien n'etait", a fost foarte bine primit, mai ales pentru că acesta este primul material discografic pe care îl lansează de la oficializarea relaţiei sale cu preşedintele Franţei, Nicolas Sarkozy, cu care s-a căsătorit în februarie, după o relaţie de trei luni.

SNEP, o companie specializată în vânzările de albume, a declarat, miercuri, că, din 13 iulie, albumul lui Bruni ocupă prima poziţie în clasamentul celor mai bine vândute materiale discografice, detronându-l pe cel al trupei britanice Coldplay, "Viva la vida". SNEP nu a precizat numărul total al albumelor comercializate.

Majoritatea versurilor melodiilor de pe albumul Carlei Bruni sunt despre dragoste şi trecerea timpului, unele referindu-se în mod specific la relaţia cu actualul ei soţ.

Carla Bruni-Sarkozy, născută în Italia şi moştenitoarea unei familii înstărite, a declarat că veniturile pe care le va obţine de pe urma noului album vor fi donate unor cauze umanitare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici