Alexandru Arşinel şi Marina Voica sărbătoresc 50 de ani de carieră

Actorul Alexandru Arşinel şi cântăreaţa Marina Voica vor sărbători 50 de ani de carieră, împreună, într-un spectacol care va avea loc pe 27 mai, la Sala Palatului din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX. Spectacolul va fi prezentat de Maia Morgenstern şi George Ivaşcu.

325 afișări
Imaginea articolului Alexandru Arşinel şi Marina Voica sărbătoresc 50 de ani de carieră

Marina Voica (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Alături de cei doi artişti vor fi prezenţi, la Sala Palatului, Stela Popescu, Florin Piersic, Angela Similea, Ovidiu Komornyic, Constantin Enceanu, Petrică Mâţu Stoian, Niculina Stoican, Nae Lăzărescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Gabriel Dorobanţu, Anca Ţurcaşiu, Adrian Enache, Annes, Steliana Sima şi Mariana Ionescu Căpitănescu.

Biletele pentru spectacol se găsesc online, pe vandbilete.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro, blt.ro, biletoo.ro, şi la casele de bilete ale Sălii Palatului şi Teatrului Naţional de Operetă "Ion Dacian".

Actorul Alexandru Arşinel s-a născut pe 4 iunie 1939, în localitatea Dolhasca, judeţul Suceava. În anul 1962, el a absolvit Institutul de Artă Teatrală şi Cinematografică "I. L. Caragiale" din Bucureşti.

Este vedetă a Teatrului de Revistă "Constantin Tănase" din Bucureşti, dar şi director al instituţiei. Alături de Stela Popescu, el a format un cuplu artistic celebru atât în ţară, cât şi în străinătate.

Pentru activitatea lor, cei doi actori au fost răsplătiţi, în anul 2002, cu premiul special al UNITER pentru teatrul de revistă.

A jucat în filme precum "Ana şi... hoţul" (1981), "Miss Litoral" (1990), "Anotimpul iubirii", "În fiecare zi mi-e dor de tine", "A doua cădere a Constantinopolului" (1994), "Paradisul în direct" (1995), "Sexy Harem Ada-Kaleh" (2001). În februarie 2004, Arşinel a fost distins cu Ordinul "Meritul Cultural" în grad de Mare Ofiţer.

Marina Voica s-a născut pe 2 septembrie 1936, în orăşelul Ivanovo din fosta URSS, cu numele Marinka Nicolskaia. Deşi venea din Uniunea Sovietică, după lansarea sa în România, în 1960, cu un duet interpretat la TVR împreună cu Margareta Pâslaru, a devenit imediat foarte populară, ajungând una dintre cele mai iubite cântăreţe de muzică uşoară.

Marina Voica a lansat piese devenite hit precum "Şi afară plouă, plouă" şi "Într-un colţ de cafenea" şi a intrat în inimile a milioane de români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici