Alice Cooper lansează albumul tribut "Dead, drunk friends" - VIDEO

Alice Cooper a pregătit un nou album-concept, "Dead, drunk friends", împreună cu câţiva prieteni faimoşi, printre care Dave Grohl, Johnny Depp şi Paul McCartney, sub numele Hollywood Vampires, potrivit nme.com.

139 afișări
Imaginea articolului Alice Cooper lansează albumul tribut "Dead, drunk friends" - VIDEO

Alice Cooper lansează albumul tribut "Dead, drunk friends" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cu acest album de coveruri, Cooper aduce un tribut grupului cu care obişnuia să consume alcool în anii '70, din care făceau parte, printre alţii, John Lennon, Keith Moon, Marc Bolan şi Harry Nilsson.

"Am decis să facem trupa asta şi să îi comemorăm pe toţi prietenii noştri băutori şi decedaţi. Toţi fraţii noştri mai mari au murit la 27 de ani. Jim Morrison - am fost în turneu cu The Doors - şi Jimi Hendrix au fost unii dintre cei mai buni prieteni ai noştri şi am băut cu oamenii ăştia", a explicat Alice Cooper, pe numele său real Vincent Damon Furnier.

"Când am făcut filmul 'Dark Shadows', cu Johnny Depp, am decis într-o noapte să mergem la Hundred Club şi să fim doar o trupă de bar", povesteşte Cooper despre începuturile proiectului.

"Având în vedere că ne-am simţit atât de bine cântând coveruri, am zis că am putea face un album în care să-i cinstim pe toţi prietenii noştri. Am început să-i numim şi lista a fost atât de impresionantă. Am putut alege cântece şi am făcut un album. Aşadar, nu este un album Alice Cooper, ci unul Hollywood Vampires", a completat rockerul în vârstă de 67 de ani.

Specializat în albume-concept, Alice Cooper a lansat primul disc solo în 1975, "Welcome to My Nightmare". I-au urmat "The Last Temptation", din 1994, "Brutal Planet", din 2000, şi "Along Came a Spider" (2008), printre altele.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici