"Amy şi cu mine am fost amanţi. Am iubit-o atunci şi o iubesc încă şi acum." Cine a fost iubitul secret al lui Amy Winehouse

Un muzician britanic a dezvăluit într-un interviu recent faptul că a avut o relaţie secretă cu cântăreaţa britanică Amy Winehouse, decedată în iulie 2011, la vârsta de 27 de ani.

4986 afișări
Imaginea articolului "Amy şi cu mine am fost amanţi. Am iubit-o atunci şi o iubesc încă şi acum." Cine a fost iubitul secret al lui Amy Winehouse

Amy Winehouse (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

Rockerul Pete Doherty afirmă că încă o iubeşte pe artista britanică, în ciuda faptului că aceasta devenise "destul de nemiloasă" faţă de el, spre sfârşitul relaţiei lor secrete, informează thesun.co.uk.

Totodată, Pete Doherty a spus că despărţirea sa de Amy Winehouse s-a produs în perioada în care starea de sănătate a artistei a început să se deterioreze.

"E dificil pentru mine să recunosc acest lucru, dar aşa este, e adevărat. Amy şi cu mine am fost amanţi. Am iubit-o atunci şi o iubesc încă şi acum. Dar, spre sfârşitul relaţiei noastre, aşa cum doar iubiţii pot să o facă, ea devenise destul de rea şi de nemiloasă faţă de mine", a spus Pete Doherty.

În acelaşi timp însă, rockerul spune că Amy Winehouse avea "o inimă atât de mare".

Doherty recunoaşte că au existat multe semne care ar fi putut să îl avertizeze în legătură cu deteriorarea stării de sănătate a cântăreţei Amy Winehouse, înainte de moartea acesteia.

"Era micuţă din punct de vedere fizic şi era tot mai fragilă. Nu am văzut-o nici măcar o dată să mănânce hrană solidă, bea doar milkshake-uri".

Dorind să aducă un omagiu cântăreţei Amy Winehouse, Pete Doherty a compus o piesă despre relaţia lor şi susţine că deţine câteva înregistrări video cu ei doi care vor fi incluse în videoclipul acelui cântec.

"Am compus un cântec despre Amy pe noul meu album, intitulat «Flags From The Old Regime». Nu am compus niciodată un cântec precum acela - e foarte lent şi melancolic. Am şi multe înregistrări cu ea şi cu mine din perioada în care eram împreună. Însă nu pot încă să le privesc", a spus muzicianul britanic.

Pete Doherty a avut o relaţie şi cu top-modelul Kate Moss, între anii 2005 şi 2007.

Potrivit spuselor sale, celebrul model britanic - care este căsătorită în prezent cu muzicianul Jamie Hince - i-a telefonat în urmă cu câteva săptămâni, pentru prima dată după încheierea relaţiei lor, pentru a-l întreba dacă a renunţat la droguri.

Pete Doherty a devenit cunoscut pe plan internaţional în calitate de solist al trupei Libertines, dar mai ales pentru relaţia turbulentă pe care a avut-o cu Kate Moss.

Amy Winehouse a murit pe 23 iulie 2011, la vârsta de 27 de ani, după ce s-a confruntat mulţi ani cu dependenţa de alcool şi de droguri. Moartea ei a fost una "accidentală" - potrivit rezultatelor anchetei făcute de poliţie - cauzată de abuzul de alcool.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici