Amy Winehouse a scăpat de acuzaţiile de deţinere şi consum de droguri

Amy Winehouse a scăpat de acuzaţiile de deţinere şi consum de droguri, care i s-au adus după ce, în ianuarie, cotidianul The Sun a făcut publică o înregistrare video în care cântăreaţa britanică apărea fumând crack, un drog derivat al cocainei.

18 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse a scăpat de acuzaţiile de deţinere şi consum de droguri

Amy Winehouse a scăpat de acuzaţiile de deţinere şi consum de droguri (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţia a confirmat, miercuri, faptul că turbulenta cântăreaţă nu va fi pusă sub acuzare pentru deţinere de droguri, informează dailymail.co.uk.

La sfârşitul lunii ianuarie, tabloidul britanic The Sun a publicat o înregistrare în care aceasta apare fumând "crack". Potrivit cotidianului, imaginile au fost filmate în timpul unei petreceri la Amy Winehouse, cu câteva ore înainte ca aceasta să apară la o audiere judiciară a soţului său, producătorul Blake Fielder-Civil, aflat în arest de la sfârşitul anului 2007.

Blake Civil-Fielder este acuzat de obstrucţionarea justiţiei într-un caz de vătămare corporală. Câteva ore mai târziu, cântăreaţa a fost audiată de poliţie cu privire la utilizarea de droguri.

La câteva zile după incident, Winehouse s-a internat într-o clinică de dezintoxicare.

Cazul seamănă cu cel al top modelului Kate Moss, care a fost surprinsă, în septembrie 2005, prizând o linie de cocaină înpreună cu fostul său iubit, Pete Doherty, solistul trupei Babyshambles, la un studio de înregistrări din nordul Londrei. Scotland Yard a decis însă că nu există probe suficiente pentru a iniţia o acţiune judiciară.

În urma acestui scandal, Moss a pierdut mai multe contracte publicitare importante. "Îmi asum întreaga responsabilitate a acţiunilor mele", a afirmat Moss imediat după apariţia fotografiilor în cotidianul Daily Mirror, fără a recunoaşte însă explicit faptul că a consumat droguri.

Poliţia a iniţiat o anchetă, iar în ianuarie 2006, Kate Moss, în vârstă de 32 de ani, a fost audiată de către poliţie. Manechinul a urmat în toamna anului 2005 o cură de dezintoxicare în Statele Unite. Moss nu a fost inculpată şi în prezent este liberă de orice acuzaţii.

Potrivit legii britanice, dovada deţinerii unui drog se face confiscând drogul aflat asupra persoanei suspectate în vederea analizării acestuia şi demonstrării că este vorba de o substanţă interzisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici