Amy Winehouse fusese avertizată de medici că va muri dacă nu renunţă la alcool

Amy Winehouse, internată internata în luna mai în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, a primit un avertisment foarte dur din partea medicilor, care i-au spus că, dacă nu renunţă la alcool, ea va muri.

936 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse fusese avertizată de medici că va muri dacă nu renunţă la alcool

Amy Winehouse (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Cântăreaţa britanică în vârstă de 27 de ani, care se lupta de mulţi ani cu dependenţa de alcool şi droguri, s-a internat în clinica de dezintoxicare The Priory din Londra, la sfârşitul lunii mai. Medicii din această clinică i-au spus artistei că nu va apuca să trăiască prea mult, dacă nu operează imediat câteva schimbări dramatice în ceea ce priveşte stilul ei de viaţă, informează contactmusic.com.

"Este un fel de salon al ultimei şanse pentru Amy. Doctorii au fost foarte duri cu ea, din cauza gravităţii situaţiei în care se află. Este o realitate dură, dar ea trebuia să audă acest lucru", declasursă.

Un veritabil simbol britanic al anilor 2000, Amy Winehouse a constituit, încă de la începutul carierei, unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor din Regatul Unit. Vocea ei excepţională, muzica unică, dar şi scandalurile provocate în viaţa personală au ţinut zile în şir primele pagini ale ziarelor de scandal.

De altfel, în ultimii patru ani, Winehouse a constituit unul dintre subiectele preferate ale tabloidelor britanice, mai mult pentru scandalurile provocate decât pentru muzica sa. Cântăreaţa cu o voce excepţională este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie. Amy Winehouse a efectuat câteva cure scurte de dezintoxicare, iar în ultima vreme, părea că şi-a făcut ordine în viaţa personală, după o vacanţă prelungită pe insula St. Lucia în 2009.

Cel mai recent album al lui Amy Winehouse, intitulat "Back To Black", lansat în 2006, a fost vândut în peste 10 milioane de copii şi premiat cu cinci Grammy.

Amy Winehouse a murit la vârsta de 27 de ani, aflându-se de câţiva ani într-o luptă interminabilă cu drogurile şi alcoolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici