Amy Winehouse se mută definitiv în St. Lucia

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a hotărât să se mute definitiv pe insula St. Lucia din Caraibe, în încercarea ei de a-şi pune ordine în viaţă, informează newsoftheworld.co.uk.

21 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse se mută definitiv în St. Lucia

Amy Winehouse se mută definitiv în St. Lucia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

O sursă a declarat: "Amy (Winehouse, n.r.) iubeşte St. Lucia şi nu vrea să mai plece niciodată de acolo. Consideră că acea insulă i-a făcut numai bine şi acum a început să compună mai multe cântece ca niciodată".

Potrivit aceleiaşi surse, cântăreaţa britanică doreşte să devină cetăţean rezident cu drepturi depline al micuţei insule din Caraibe şi ar fi completat deja documentele necesare pe care le-a trimis autorităţilor din St. Lucia.

Un oficial din St. Lucia a declarat pentru publicaţia britanică News of the World: "Am aflat că Amy Winehouse doreşte să aibă reşedinţa permanentă aici. Am primit cererea ei de rezidenţă şi o vom analiza în cursul zilelor viitoare".

Potrivit publicaţiei britanice, Amy Winehouse iubeşte insula din Caraibe nu doar pentru ritmul muzicii raggae şi pentru cocteilurile locale cu rom, ci şi pentru regimul fiscal mult mai avantajos.

Cetăţenii britanici care petrec mai puţin de 183 de zile în Marea Britanie pot să evite în acest fel plata taxelor către fiscul britanic. Dacă Amy Winehouse va petrece cea mai mare parte a anului în străinătatea, ea va putea să economisească în acest fel o mică avere.

"A plătit deja zeci de mii (de lire sterline, n.r.), dar şi-a dat seama că are posibilitatea să evite plata unor alte facturi uriaşe către stat. În acest fel, va putea să îşi păstreze pentru ea «o felie» mai mare din avere", a declarat unul dintre prietenii cântăreţei britanice.

Amy Winehouse, în vârstă de 25 de ani, a ajuns pentru prima oară în St. Lucia la sfârşitul anului 2008 şi a petrecut pe această insulă 71 de zile, încercând să îşi învingă dependenţa de droguri şi de alcool.

Cântăreaţa s-a întors în Marea Britanie în luna martie, dar a decis să revină în St. Lucia, la începutul lunii mai.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici