Amy Winehouse şi-a anulat toate angajamentele profesionale pe anul acesta

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse şi-a anulat toate angajamentele muzicale pe care le avea până la sfârşitul anului, "în interesul sănătăţii sale", a anunţat, marţi, casa sa de discuri.

3 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse şi-a anulat toate angajamentele profesionale pe anul acesta

Amy Winehouse şi-a anulat toate angajamentele profesionale pe anul acesta

"Amy Winehouse şi-a anulat toate concertele din cadrul turneului său actual şi toate apariţiile promoţionale până la sfârşitul anului, la indicaţiile medicului său", a indicat Island Records, explicând că "rigoarea unui turneu şi intensitatea emoţională la care a fost supusă Amy în ultimele săptămâni au lăsat urme asupra sănătăţii acesteia".

"În interesul sănătăţii şi al bunăstării sale, (medicul n.red.) i-a recomandat lui Amy repaus total şi tratarea problemelor sale de sănătate", a continuat casa de discuri a artistei.

Cântăreaţa în vârstă de 24 de ani şi-a mai anulat o serie de concerte în vară, pentru a urma o cură de dezintoxicare. Tabloidele britanice au citat mai multe surse apropiate lui Winehouse care vorbesc de supradoze de alcool şi diverse substanţe interzise (heroină, cocaină, ketamină).

Tânăra femeie a pierdut foarte mult în greutate şi a recunoscut că a suferit de anorexie şi bulimie după ce şi-a lansat, în urmă cu câteva luni, cel de-al doilea album al său, "Back to black", foarte apreciat de critici. Surse apropiate turbulentei cântăreţe spun că aceasta suferă de mai multe luni de atacuri cerebrale şi că are nevoie de tratament medicamentos pentru a le controla. "Părinţii săi sunt cu adevărat îngrijoraţi. Atacurile cerebrale şi drogurile de clasă A nu fac o bună combinaţie", a declarat o sursă.

În plus, soţul său, producătorul Blake Fielder-Civil, se află în închisoare din data de 10 noiembrie. Fielder-Civil va sta închis până la jumătatea lunii ianuarie, anul viitor, când va avea loc o nouă audiere în cazul în care este cercetat. El este acuzat că "a complotat" împreună cu un alt bărbat, Anthony Kelly, ca barmanul James King să nu depună mărturie într-un alt proces care îl vizează. În acest al doilea proces, Fielder-Civil şi un complice, Michael Brown, sunt acuzaţi că l-au agresat şi rănit pe James King, pe 20 iunie. Se pare că soţul lui Amy Winehouse i-ar fi oferit barmanului suma de 200.000 de lire sterline pentru a nu depune mărturie la proces.

Amy Winehouse a explicat marţi, pe site-ul său de internet, că nu poate "să dea totul pe scenă atâta vreme cât nu îl are alături pe Blake". "Îmi pare rău, dar nu vreau să fac spectacol pe jumătate. Soţul meu este totul pentru mine şi fără el nimic nu mai este la fel", a adăugat aceasta.

Cântăreaţa britanică a fost huidută de fani în timpul unui spectacol dezastruos susţinut în debutul turneului său din Marea Britanie, care a avut loc pe 14 noiembrie, la Birmingham.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici