Amy Winehouse, spitalizată din cauza unei probleme pulmonare (Video)

Cântăreaţa britanică Amy Winehouse a fost spitalizată, la sfârşitul săptămânii trecute, din cauza unor noi probleme pulmonare, informează mirror.co.uk.

52 afișări
Imaginea articolului Amy Winehouse, spitalizată din cauza unei probleme pulmonare (Video)

Amy Winehouse, spitalizată din cauza unei probleme pulmonare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit sursei citate, Amy Winehouse, care se luptă cu dependenţa de droguri, a fost internată, sâmbătă, la o clinică din Londra, fiind suspectată de infecţie pulmonară.

Celebra cântăreaţă, în vârstă de 25 de ani, a fost tratată de emfizem pulmonar în luna iunie.

La începutul acestui an, Amy Winehouse a fost internată în acelaşi spital pentru a-şi trata dependenţa de alcool şi de droguri.

La sfârşitul săptămânii trecute, starul britanic şi-a făcut mai multe analize pentru a vedea dacă severa afecţiune pulmonară de care a suferit nu a recidivat.

"Amy s-a internat pentru a face analize de depistare a unei eventuale infecţii pulmonare. Nu s-a internat pentru a-şi trata dependenţa de droguri. Se va face bine şi se va întoarce acasă foarte curând", a declarat, luni, un purtător de cuvânt al artistei.

Amy Winehouse este de multă vreme în atenţia presei din cauza consumului de droguri şi a comportamentului său rebel.

Cântăreaţa cu o voce excepţională şi autoare a albumului de succes "Back to Black", recompensat cu cinci premii Grammy, este cunoscută pentru problemele sale legate de consumul de droguri, alcool, tendinţa de automutilare, anorexie şi bulimie.

Amy Winehouse a efectuat deja câteva cure scurte de dezintoxicare, de doar câteva zile: în august, septembrie şi noiembrie 2007 şi la începutul acestui an.

Amy Winehouse - "Valerie"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici