Andie MacDowell, apariţie inedită la un eveniment. Cum arată vedeta din "Patru nunţi şi o înmormântare" la 54 de ani - FOTO

Actriţa Andie MacDowell a avut o apariţie inedită la un eveniment din lumea filmului, reuşind să îi impresioneze pe participanţi prin curajul său.

1975 afișări
Imaginea articolului Andie MacDowell, apariţie inedită la un eveniment. Cum arată vedeta din "Patru nunţi şi o înmormântare" la 54 de ani - FOTO

Andie MacDowell (Imagine: Hepta)

Actriţa în vârstă de 54 de ani a apărut la o gală Hallmark din California mergând cu ajutorul unor cârje, scrie dailymail.co.uk.

Conform purtătorului de cuvânt al vedetei, aceasta s-a rănit la genunchi în timpul vacanţei şi a fost operată la menisc, însă a ţinut să participe la eveniment.

Actriţa s-a asigurat că se va simţi confortabil şi a purtat o pereche de pantaloni negri şi o bluză, la care a asortat cizme fără toc.

Andie MacDowell a pozat pentru fotografi sprijinindu-se în cârje, dar şi fără ajutorul acestora.

Actriţa joacă în serialul "Cedar Cove", ce va fi lansat în vara lui 2013.

Andie MacDowell a jucat în "Patru nunţi şi o înmormântare", "Fetele rele cuceresc vestul", "Sex, minciuni şi casete video", "Muppets în spaţiu", "Semnale de dincolo". Vedeta are două fiice şi un fiu şi a fost căsătorită de două ori.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici