Andra a devenit cetăţean de onoare al oraşului Câmpia Turzii

Cântăreaţa Andra a devenit cetăţean de onoare al oraşului său natal, Câmpia Turzii, distincţie care se adaugă zecilor de premii obţinute pentru voce şi interpretare de-a lungul anilor, informează casa de discuri MediaPro Music.

1 afișare
Imaginea articolului Andra a devenit cetăţean de onoare al oraşului Câmpia Turzii

Andra a devenit cetăţean de onoare al oraşului Câmpia Turzii

"Este foarte important ca lumea din oraşul de unde ai plecat să te iubească. De multe ori, artiştii spun că este mai greu la tine în oraş, iar faptul că primarul oraşului meu natal a considerat că merit acest premiu, mă onoreaza şi mă bucură peste măsură", a declarat Andra. "Este o mândrie pentru mine că sunt din Câmpia Turzii şi cred că acest lucru s-a vazut de-a lungul vremii", a mai spus ea.

Această bucurie se adaugă celorlalte întâmplări fericite din viaţa artistei: nunta fratelui ei, Săndel, faptul că cel mai nou single al său, realizat împreună cu băieţii de la Alb Negru pentru piesa "Fierbinte", a fost primit foarte bine de public, dar şi faptul că joi ea va împlini 21 de ani. Artista a spus că îşi va sărbători ziua de naştere la mare, alaturi de iubitul său, Cătălin Măruţă, şi de familia sa.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici