Andra a lansat videoclipul pentru piesa "Femeia" - VIDEO

Andra a lansat un nou videoclip, pentru piesa "Femeia", care va fi inclusă pe un nou material discografic pe care cântăreaţa îl pregăteşte.

348 afișări
Imaginea articolului Andra a lansat videoclipul pentru piesa "Femeia" - VIDEO

Andra a lansat videoclipul pentru piesa "Femeia" (Imagine: MediaPro Music)

Filmările pentru acest videoclip au durat aproximativ 15 ore şi au avut loc sub atenta supraveghere a lui Iulian Moga, care a semnat regia şi scenariul.

Videoclipul "Femeia" o înfăţişează pe Andra în cinci ipostaze diferite, atât ca ţinute, cât şi ca machiaj şi hair-styling, aspect care subliniază universalitatea mesajului piesei, a trăirilor, dar şi cheia rezolvării tuturor problemelor – dragostea.

În materialul video, alături de artistă apar patru dansatoare, precum şi manechinul internaţional Bogdan Vlădău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici