Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, în juriul emisiunii "Românii au talent" de la Pro Tv

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au misiunea de a alege cei mai talentaţi români, ei făcând parte din juriul emisiunii "Românii au talent", care va fi difuzată în curând la Pro Tv, informează postul de televiziune.

114 afișări
Imaginea articolului Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, în juriul emisiunii "Românii au talent" de la Pro Tv

Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu, în juriul emisiunii "Românii au talent" de la Pro Tv (Imagine: Pro Tv)

"Românii au talent", emisiunea cu un succes răsunător în lumea întreagă, care va fi difuzată şi de Pro Tv, şi-a desemnat juraţii. Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu au misiunea de a alege cei mai talentaţi români şi de a-i aduce în faţa întregii ţări. Andra, Mihai şi Andi sunt gata să descopere talentele ascunse din întreaga ţară şi să le ofere şansa de a fi celebri, dar şi de a câştiga un premiu impresionant.

Andra este nerăbdătoare să descopere ce au de oferit românii care vor veni la preselecţii. Artista recunoaşte că unul din lucrurile pe care va pune mare preţ în jurizare este originalitatea. "Este un concurs care dă o şansă oamenilor simpli, talentaţi, care nu au avut acces la linia întâi a showbiz-ului, fiindcă nu au îndrăznit mai mult, fiind prea modeşti. Noi le dăm o şansă! Pe plan muzical, mă impresionează calitatea interpretării, dar şi amprenta personală. De asemenea, ştiu că în aceste situaţii aflăm câte ceva şi despre viaţa personală a concurenţilor, iar în cazul multora, poveştile lor de viaţă vor fi probabil impresionante. Amintiţi-vă ce ravagii a făcut Susan Boyle în Marea Britanie, nu doar cu vocea ei, dar mai ales cu povestea de viaţă, ruptă parcă dintr-un film", a spus Andra.

Un jurat cu aşteptări mari şi greu de impresionat, Mihai Petre nu va ierta nicio greşeală şi este gata să facă o selecţie riguroasă a celor prezenţi la preselecţie. "Voi fi un jurat corect şi cât se poate de obiectiv. Talentul, după părerea mea este o calitate dobândită sau dezvoltată care trebuie să impresioneze. O persoană talentată este o persoană înzestrată cu aptitudini remarcabile, indiferent de domeniu. Cred că cei mai buni vor fi cei care vor atinge sufletul publicului. Nu vrem să găsim doar oameni care cântă sau dansează bine, ci oameni impresionanţi şi ieşiţi din comun", a declarat Mihai Petre.

Acesta mărturiseşte că pentru el va fi foarte importantă implicarea fizică şi emoţională a concurenţilor, capacitatea lor de a transmite emoţie: "Indiferent de ceea ce ştiu să facă, fie că e vorba de cântat, de numere de magie, de felul în care ştiu să-şi prindă părul sau să conducă maşina, totul trebuie să îmi transmită ceva. Acesta este unul din criteriile mele: implicarea".

La rândul lui, Andi Moisescu este convins că "Românii au talent". "Se spune că suntem mereu surprinzători. Da, ştiu. Românii au talent. Dar am senzaţia că n-am perceput niciodată adevărata dimensiune a acestui talent. Aşa că acum am în sfârşit ocazia să văd ce nici prin minte nu mi-a trecut", spune Andi Moisescu. Cât despre felul în care va juriza acest concurs, Andi a afirmat: "Ca jurat, o să fiu exact aşa cum sunt eu în viaţa de zi cu zi. Uşor înţepător, dar înţelegător şi respectuos. O să urmăresc să râdă cât mai multă lume şi să plângă cât mai puţină".

Înscrierile pentru show-ul de la Pro Tv au început din 2 iulie pe site-ul www.romaniiautalent.ro, iar Andra, Mihai Petre şi Andi Moisescu îi aşteaptă pe români la preselecţii în această vară. Preselecţiile vor fi organizate în Timişoara, Cluj, Piatra Neamţ, Constanţa şi Bucureşti.

"Got Talent" este unul dintre cele mai de succes formate de televiziune ale anului 2009, depăşindu-şi propriile recorduri de audienţă peste tot în lume. Acest show de televiziune a fost făcut în peste 30 de ţări, printre care şi Marea Britanie, Suedia, Grecia, Belgia, Australia, Rusia, Portugalia, Franţa, Statele Unite ale Americii, Ucraina, Serbia, India, Armenia, Slovacia, Polonia, Noua Zeelandă, Danemarca, Argentina, Olanda, Norvegia, Spania, Germania, Finlanda, Israel.

"Românii au talent" este formatul de mare succes mondial "Got Talent", cumpărat de Pro Tv de la FremantleMedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici