Andreea Mantea a părăsit "Dansez pentru tine", după al treilea duel - VIDEO

Andreea Mantea a părăsit, cu ochii în lacrimi şi după al treilea duel, emisiunea "Dansez pentru tine", difuzată la Pro TV şi care a fost lider de audienţă, vineri seara, pe întreaga durată de desfăşurare, informează un comunicat.

103 afișări
Imaginea articolului Andreea Mantea a părăsit "Dansez pentru tine", după al treilea duel - VIDEO

Andreea Mantea a părăsit "Dansez pentru tine", după al treilea duel

Vineri seara, ringul de la "Dansez pentru tine" a fost cucerit de personaje fascinante şi a vibrat sub paşii energici de hip-hop şi disco. Vrajitorul din Oz, Cartea Junglei, Shrek şi Cabaret, în interpretarea perechilor concurente de la "Dansez pentru tine", au fascinat publicul prin frumuseţe, culoare şi complexitate.

Timp de aproape cinci ore, cât a durat emisiunea, Pro TV a fost lider detaşat de audienţă atât pe întreg publicul din mediul urban, cât şi pe cel comercial, cu vârste de 18 - 49 de ani, din mediul urban. În intervalul orar 20.30 - 01.15, Pro TV a înregistrat pe publicul din mediul urban o medie de audienţă de 9,3 rating şi 25,2 procente din cota de piaţă, aproape de trei ori mai mult faţă de Antena 1, care a avut 3,9 rating şi 10,7 cota de piaţă.

În minutul de aur al emisiunii, 20.52, Pro TV a fost urmărit de aproape două milioane şi jumătate de telespectatori la nivelul întregii populaţii a României.

După seara de vineri, în concurs au mai rămas doar trei perechi care vor ocupa fiecare un loc pe podiumul visurilor, iar ierarhia lor se va stabili în urma ediţiilor de marţi, 1 decembrie - locul al treilea şi vineri, 4 decembrie - locurile 2 şi 1.

Andreea Mantea şi Daniel Lazar au părăsit competiţia visurilor cu ochii în lacrimi, vineri seara. După ce au făcut faţă celui de-al treilea duel şi după ce au primit chiar şi note de 10 la musicalul Vrajitorul din Oz, Andreea şi Daniel nu au trecut proba publicului, care a votat în proporţie de 55,57% ca perechea formată din Alina Chinie şi Ştefan Bamboi să rămână în concurs.

"A fost o experienţă foarte frumoasă, am cunoscut oameni minunaţi, oameni frumoşi, oameni sinceri şi drăguţi. Le mulţumim telespectatorilor că ne-au ajutat să ajungem până aici", a declarat, cu ochii în lacrimi, Andreea Mantea, după aflarea verdictului că a părăsit concursul chiar la un pas de podium, mai precis pe locul al patrulea.

"Sunt fericit că am avut oportunitatea să lupt pentru frăţiorii mei şi cu siguranţă o să fac asta toată viaţa", a declarat partenerul Andreei, Daniel Lazar, care a fost susţinut, vineri seara, în platou, de întreaga sa familie, de frăţiorii lui şi de colegii de la şcoală.

Alina Chinie şi Ştefan Bamboi au trecut, vineri seara, de la agonie la extaz. După emoţiile duelului, oboseala de după repetiţii, după întâlnirile emoţionante din platou cu mama şi fraţii lui Ştefan şi cu prietenii lor, Alina şi Stefan au primit multe note de 10 din partea juriului pentru hip-hop şi pentru musicalul Cabaret, verdictul telespecatorilor de a rămâne în competiţie şi primul loc în clasamentul de vineri.

La sfârşitul emisiunii de vineri, ultimele două perechi din clasament, Liviu Varciu şi Ilaria şi Jean de la Craiova şi Sandra, luaseră deja privirile triste şi feţele lungi la gândul duelului, însă Ştefan Banică şi Iulia Vantur le-au dat o veste care i-a făcut să ţopăie de bucurie în platou. Marţi seara, de la 20.30, în ediţia specială de 1 decembrie, când Pro TV împlineşte 14 ani, niciuna dintre perechi nu va trece prin drama duelului, ci toate trei vor avea şanse egale să meargă spre câştigarea marelui premiu. În urma semifinalei de marţi, se va stabili care dintre cele trei perechi rămase în concurs va ocupa locul al treilea şi va primi, astfel, premiul de 15.000 de euro.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici