Andreea Mantea, la al treilea duel la "Dansez pentru Tine" - FOTO şi VIDEO

Andreea Mantea şi Daniel Lazăr au terminat emisiunea de vineri în hohote de plâns, pentru că ei se află pentru a treia oară în acest sezon la duel.

147 afișări
Imaginea articolului Andreea Mantea, la al treilea duel la "Dansez pentru Tine" - FOTO şi VIDEO

Andreea Mantea, la al treilea duel la "Dansez pentru Tine"

Chiar dacă au avut un dans oriental apreciat de juriu cu o notă de 10 şi cu comentarii pozitive, Andreea şi Daniel nu au reuşit să scape de duel.

Singura pereche care nu simţise până acum gustul amar al duelului şi care s-a situat de cele mai multe ori pe primul loc al clasamentului, a primit cele mai mici note din emisiunea de vineri.

Alina Chinie, Veveriţa roşcată din band-ul de la "Happy Hour", şi Ştefan Bamboi au realizat coregrafii artistice şi pline de sensibilitate, dar care însă au primit comentarii şi note mici din partea juriului.

La folclor internaţional, coregrafa Victoria Bucun a propus telespectatorilor prin interpretarea Alinei şi a lui Ştefan un dans al eschimoşilor care a sensibilizat prin expresivitate, a primit o notă de 10, dar care a fost şi comentat de unii din membrii juriului că nu a inclus mai multe pasaje de dans.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici